Premier League

Mi lesz veled, Chelsea?

  • hatharom.com

A mumus látogat szombaton a Stamford Bridge-re. Folytatódik a Chelsea vesszőfutása?

José Mourinhóék győzelmi kényszerben lépnek pályára szombaton.

Ez a szezon eddig egyértelműen nem a Chelsea-ről szól, mindez pedig annak köszönhető, hogy a bajnoki címvédő idei 12 tétmérkőzéséből mindössze négyet tudott megnyerni. A Premier League-ben csak a 14. helyen tanyáznak a londoniak, a hétvégi bajnokira pedig portói vereséggel hangoltak.

Porszem került a gépezetbe, röviden így lehetne összefoglalni José Mourinhóék idei vesszőfutását. Mintha a játékosok eltelítődtek volna a tavaly megszerzett bajnoki címmel, hiszen kevésbe harapnak, és nincs meg bennük a kellő tűz, kivéve Diego Costában, benne viszont olyannyira megvan, hogy a hétvégi bajnokin még mindig az eltiltását tölti majd. Igaz, a spanyol válogatott teljesítménye még így is jócskán elmarad önmagától, a védelemről nem is beszélve. Korábban már azt is sikernek könyvelték el az ellenfelek, ha bevették a Chelsea hálóját, manapság viszont nem az a kérdés, hogy betalálnak-e a londoniaknak, hanem az, hogy hányszor?

[1988783] 2015-10-03 18:30:00 Chelsea - Southamptonx

Vannak tehát bajok a hazaiaknál, ha pedig nem pörögnek fel a hazai játékosok a szombati, Southampton elleni találkozóra, akkor könnyedén megüthetik a bokájukat, mert a Szenteknek egyre jobban megy. Ronald Koeman együttesének szezonja egyébként döcögősen indult, de hétről hétre jobban teljesítenek a piros-fehérek. Ami annak is köszönhető, hogy a sérültek száma egyre jobban csökken, a hétvégén már csak Fraser Forsterre és Florin Gardosra nem számíthat a holland mester.

Persze, azért még a délieknek is időre van szükségük, hogy felvegyék tavalyi tempójukat, de a Chelsea-vel ellentétben sokkal jobb és gyorsabb úton járnak. Ezért is nagy az esélye annak, hogy bevehetik Begovic kapuját, hiszen a Graziano Pellé újfent igen gólérzékeny és Dusan Tadics is visszanyerte korábbi formáját. Azonban bőven benne van a pakliban, hogy a piros-fehéreket mattolják, hiszen a komolyabb meccseken rendre kapott gólt a Southampton, a londoniakat pedig nem akármilyen játékosok alkotják, ráadásul a hazaiak győzelmi kényszerban vannak. Összességében tehát véleményünk szerint a mindkét csapat szerez gólt a legjobb választás a szombati, abszolút háromesélyes találkozóra, amely fogadási lehetőségre most kiváló szorzót kapunk.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.75 1.85
[1988783] 2015-10-03 18:30:00 Chelsea - Southamptonx;