Sportfogadás

Zsinórban harmadik hétvégi kombinkkal aratnánk

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Debrecen-Újpest
Tipp: Debrecen
Odds:
1.77 @ Tippmixpro

Amíg az Újpest hétről hétre gyengébben teljesít - a lila-fehérek legutóbbi hét bajnoki mérkőzésükön nem tudtak nyerni -, addig a Debrecen egyre jobb passzban van, immáron az ötödik a tabellán és csak két pont a lemaradása a második helyezett Haladással szemben. Arról nem is beszélve, hogy a vendégek fix pontja, Balajcza Szabolcs eltiltás miatt nem léphet pályára a cívisvárosban, ráadásul a fővárosiak házon kívül botrányosan teljesítenek. Mindezek után abszolút nem lenne meglepő, ha a Debrecen hazai pályán megnyerné hétvégi bajnoki találkozóját.

[2005827] 2015-10-03 18:00:00 Debrecen - Újpestx;

Fiorentina-Atalanta
Tipp: Fiorentina
Odds: 
1.62 @ Tippmixpro

A Fiorentina parádés szezonjáról már sok szót ejtettünk itt az oldalon, a hétvégi bajnokin is gyakorlatilag minden mellettük szól. Az Atalanta ugyan nincs rossz formában, hiszen az első forduló óta nem szevedtek vereséget, de ellenfeleik is a gyengébb csapatok közül kerültek ki. Bajnokin a Fiorentina még hibátlan hazai pályán, legyőzték a Milant, a Genoát és a Bolognát. A Violák ráadásul most egyik kedvenc ellenfelüket kapták meg, hiszen az Atalanta ellen az utolsó hét tétmeccset mind megnyerték, 2007 óta pedig hazai pályán csupán egyszer botlottak a bergamóiak ellen.

[2060387] 2015-10-04 20:45:00 Fiorentina - Atalantax;

San Francisco 49ers-Green Bay Packers
Tipp: Green Bay -4,5 
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

A sajtfejűek Super Bowl-esélyesnek megfelelően kezdték a szezont. Nem talált rajtuk fogást a Chicago, a tavalyi döntős Seattle és a Kansas City sem. A negyedik héten az 1-2-vel álló San Francisco otthonába látogatnak. A kaliforniai gárda elég csúnyán leépült, főleg, ami a védelmüket illeti, több nagy név is távozott vagy visszavonult, őket pedig nem sikerült pótolniuk. Az első meccsükön még jól tartották magukat, utána viszont két irgalmatlan nagy pofonba néztek bele a Pittburgh (18-43) és az Arizona ellen (7-47). Nem túl jó előjel ez a liga egyik legjobban működő támadógépezete ellen. Aaron Rodgers ezúttal is elképesztő formában, két erős defense sem tudta megállítani, meglepő lenne ha éppen a Frisco szétesett védelme ellen nem találná a fonalat. Nincs egy kategóriában a két csapat, sima vendég siker várható.

Mezőkövesd-Kisvárda
Tipp: Mezőkövesd
Odds: 1.70 @ TippmixPro

Lényegesen jobb formában van a Mezőkövesd együttese, amely bár az utolsó hazai mérkőzését elveszítette, de ott az a Gyirmót volt az ellenfél, amely az NB II talán legerősebb csapata. A kötelezőket viszont rendre hozza a borsodi gárda, hazai pályán legyőzték a Vácot, a Zalaegerszeget és a Szolnokot is, valamint barátságos meccsen a Diósgyőr is kapitulált Kövesden. Mindenki tudja, hogy a csapatnál megvan a kellő támogatás és politikai háttér, eséllyel pályáznak a feljutásra is. A gyengébb erőkből álló, idegenben még nyeretlen szabolcsiak ellen papírforma győzelem van kilátásban.

[2048138] 2015-10-04 16:00:00 Mezőkövesd Zsóry - Kisvardax;
A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 18:00 INFO Labdarúgás Debrecen-Újpest Debrecen 1.77 @ TippmixPro
Vasárnap, 20:45 INFO Labdarúgás Fiorentina-Atalanta Fiorentina 1.62 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Amerikai foci San Francisco 49ers-Green Bay Packers Green Bay -4,5  1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 16:00 INFO Labadrúgás Mezőkövesd-Kisvárda Mezőkövesd 1.70 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 7,33