BL

Belőlem 92 ér egy Cristiano Ronaldót

Markus Rosenberg nagyobb fenyegetésnek tartja a portugál csillagot, mint Zlatant.

Szerda este a Real Madrid Svédországba látogat. A spanyol csapatnál természetesen a kezdőben kap majd helyet Cristiano Ronaldo, akinek ugyan az utolsó két találkozója nem sikerült jól, ám a Bajnokok Ligája góllövőlistáját így is ő vezeti három találattal. Kollégája, a svéd Markus Rosenberg nem fukarkodott a dicsérő jelzőkkel a riválisról.

   
  1 X 2
Malmö-Real Madrid 10.50 6.60 1.20

"Nem is kérdés, a világ három legjobb játékosa Messi, Ronaldo és Ibrahimovic. Mindegyiknek megvan a saját maga erőssége, de úgy gondolom, számunkra a legnagyobb problémát Cristiano Ronaldo megállítása jelenti majd. Hihetetlen ritmusban játszik. Ha valaki megnézi az első meccsünket a PSG ellen, láthatja, Ibrahimovic is rengeteg helyzetet dolgozott ki, de Ronaldo még több problémát jelent majd. A Real Madrid játékosa legalább 92 Rosenberget ér, de ha a fizetéseket nézzük, talán még többet is. Lenyűgöző játékos, aki rengeteg különféle gólt szerzett már Madridban."

Habár jól néz ki Cristiano Ronaldo hét meccsen szerzett nyolc gólja, ezen találatok két mérkőzésen születtek, vagyis a csapat alig-alig profitált csak a találatokból. Svédországban egy CR7-gólért 1.44-szeres pénzt nyerhetünk a zöld irodánál.

[2088221] 2015-09-30 20:45:00 Malmo FF - Real Madridx;
2015-09-30;42