Sportfogadás

Íme, a BL-kombink!

  • hatharom.com

Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal Bajnokok Ligája találkozók szerepelnek szelvényünkön.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójára is, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Manchester United-Wolfsburg
Tipp: Manchester United
Odds:
1.73 @ Tippmixpro

A PSV Eindhoven elleni vereségének köszönhetően győzelmi kényszerben lép pályára a Manchester United a Wolfsburg ellen szerdán. A Vörös Ördögök csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény a németek ellen, hiszen ellenkező esetben igen komoly lépéshátrányba kerülhetnének a többiekkel szemben a B-csoportban. Az angol sikerre pedig nagy esély mutatkozik, hiszen a hazaiak kiváló formában vannak, a Premier League-ben már át is vették a vezetést. Ezzel szemben a Wolfsburg bő egy hete megmutatta, hogy házon kívül mire képes egy igazi topcsapat otthonában, avagy könnyen lehet, hogy Louis van Gaalék ugyanolyan simán elintézek a zöld-fehéreket, mint ahogy a Bayern München tette.

[2088232] 2015-09-30 20:45:00 Manchester United - Wolfsburgx;

BATE Boriszov-AS Roma
Tipp: AS Roma
Odds: 
1.80 @ Tippmixpro

Szinte érthetetlen, de emelkedik a Roma szorzója a bukiknál. Ezt talán betudhatjuk Totti, Dzeko, Keita és Szczesnyi kiválásának, de ezzel együtt is óriási különbség van a csapatok között. A BATE Európa pofozógépe, tavaly megmutatták, hogy a BL sok nekik. Ráadásul most hiányozni fog az egyik legjobb játékosuk, Rodionov. A Roma vélhetően a De Sanctis; Maicon, Manolas, De Rossi, Digne; Pjanic, Nainggolan, Vainqueur; Salah, Gervinho, Iturbe kezdőcsapattal fog kiállni és muszáj nekik három pontot szerezni, ha szeretnék kiharcolni a továbbjutást, mivel a Leverkusen legyőzte a fehéroroszokat.

[2088173] 2015-09-29 20:45:00 BATE Borisov - Romax;

Arsenal-Olimpiakosz
Tipp: Arsenal
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

A Romáéhoz hasonlóan az Arsenal találkozója is egy "must win" meccs. Ha nem nyernek az Emirates-ben, nagy bajba sodorják magukat, így még az alacsony oddsban is látunk értéket. Giroud eltiltás miattt nem játszhat ugyan, de az Arsenal megmutatta hétvégén, hogy nélküle is tud gólokat szerezni. A vendégeknél Milovojevic továbbra is eltiltott lesz, az ő hiánya a középpályáról azért jelentős. Nincs rossz csapata Marco Silva edzőnek, főleg a középpálya és a támadósor áll jó nevekből, de ettől még az Arsenalnak ez egy igazi "hatpontos" meccs, ahol nem hibázhatnak.

[2088185] 2015-09-29 20:45:00 Arsenal - Olimpiakoszx;
A hatharom.com BL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Szerda, 20:45 INFO Manchester United-Wolfsburg Manchester United 1.73 @ TippmixPro
Kedd, 20:45 INFO BATE Boriszov-AS Roma AS Roma 1.80 @ TippmixPro
Kedd, 20:45 INFO Arsenal-Olimpiakosz Arsenal 1.40 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,36