Heti műsor

A rangadók hete következik

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Kőkemény meccs vár Ronaldóékra.

A hét rangadói

Spanyolországban a hétvége mindkét napján rendeznek egy-egy rangadót, szombaton a Sevilla-Barcelonát, míg vasárnap az Atlético Madrid-Real Madrid összecsapást.

A Sevilla-Barca meccsen papíron a vendégek számítanak esélyesebbnek, hiszen a táblázaton jóval előrébb állnak, ráadásul a felek Európai Szuperkupa fináléjában is a katalánok tudtak nyerni augusztusban. Azonban a vendégeknél Lionel Messi elég hosszú időre kidőlt, a hazaiak pedig az elmúlt játéknapon megszerezték első győzelmüket, amivel áttört egy gát a sevillai futballistákban. A bukmékereknél ettől függetlenül a gránátvörös-kékek számítanak favoritnak, azonban véleményünk szerint az 1X-ben van érték, amire a    -n közel kétszeres szorzón fogadhatunk.

A madridi városi derbik a korábbi években többnyire az Atlético Madridnak sikerültek jobban, azonban a hétvégén Real-sikerrel érhet véget a találkozó. A Matracosoknak nem igazán megy mostanság, legutóbb a Villarreal otthonában kaptak ki 1-0-ra, igaz, a Real Madrid sem hangolt túl jól, a Málaga ellen, hazai pályán csak egy gólnélküli döntetlenre volt képes múlt szombaton. Ettől függetlenül Rafa Benítez gárdája jóval kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, és lényegesen erősebb is, mint városi riválisa, vagyis nem lepődnénk meg, ha a Királyi Gárda behúzná a találkozót. A vendégsikerre 2.50-szeres pénzt kínál a magyar online fogadóiroda.

Angliában is rendeznek egy hatalmas rangadót, méghozzá az Arsenal-Manchester United találkozót. Mindkét fél jó passzban várja az ütközetet, a vendégek olyannyira, hogy hosszú idő után ismételten vezetik a Premier League-et, míg az Ágyúsok mindössze három pontra vannak lemaradva az éllovas Vörös Ördögökről, amit vasárnap akár le is dolgozhatnak. Véleményünk szerint tehát bármely együttes megnyerheti ezt a rangadót, ezért is érthetetlen, hogy ennyire leírják a bukik a manchesterieket, akikre 3.40-szeres pénzt kínál a    . Ennek köszönhetően már a vendég pontszerzés is kiválóan fizet, 1.69-szeres szorzón fogadhatunk az X2-re.

Folytatódhat az Újpest vesszőfutása

Hiába kezdte jól szezonját a lila-fehér gárda, az utóbbi hetekben nem igazán megy Nebojsa Vignjevics együttesének. Az elmúlt héten az MTK ellen 2-0-s előnyből nem tudták megnyerni találkozójukat az újpestiek, ráadásul a csapat kapusát, Balajcza Szabolcsot kiállították, így nélküle kellene helytállnia a fővárosiaknak Debrecenben. A Loki kezd formába lendülni, már csak egy pontra van a dobogótól, szombaton pedig minden nehézség nélkül felülkerekedhet a gyengélkedő Újpesten.

A Videotont legyőző Békéscsabára ezúttal az MTK vár, és ha nem borul a papírforma, akkor az erősebb fővárosiak begyűjtik a három pontot. Az "iksz király" Haladás Diósgyőrben vizitál, s ha a meccsig nem épülnek fel a miskolci sérültek, akkor bizony Mészöly Gézáék ponttal, pontokkal térhetnek haza hosszú túrájukról.

A Vasas és a Paks találkozója abszolút kiszámíthatatlan, igazi háromesélyes összecsapás lesz, míg a pocsék formában lévő Videoton nagy valószínűséggel ismét legyőzi testvércsapatát, a Puskás Akadémiát. Az elmúlt héten először botló Ferencváros fővárosi rangadón javíthat, a zöld-fehérek hazai pályán győzhetik le a Honvédot.

Fogadás az NB I 11. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 18:00 INFO Békéscsaba-MTK 3.70 3.45 1.92
szombat, 18:00 INFO Debrecen-Újpest 1.77 3.55 4.30
Szombat, 18:00 INFO Diósgyőr-Haladás 2.27 3.25 3.00
Szombat, 18:00 INFO Vasas-Paks 2.27 3.25 3.00
Szombat, 18:00 INFO Videoton-Puskás Akadémia 1.81 3.55 4.05
Szombat, 20:30 INFO Ferencváros-Honvéd 1.31 5.00 8.60

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a Bajnokok Ligája, az Európa Liga, illetve hétvégi bajnoki mérkőzésre lesz érdemes figyelni. A kézilabda-bajnokságokban folytatódik a nagyüzem, továbbá a Szeged és a Veszprém ismételten pályára lép a Bajnokok Ligájában, míg az NFL-ben újabb fordulót rendeznek. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!