Barcelona

Nem érdemeltünk ekkora verést - Busquets

A katalánok középpályása szerint jobbak voltak az első félidőben, így irreális végeredmény született.

Igen súlyos, már-már megsemmisítő verést kapott a Barcelona szerda este a La Ligában. A Vigóban elszenvedett 4-1-es csapást követően érthető módon csalódottan nyilatkoztak a katalán játékosok. Ám mint azt Sergio Busquets elmondta, a különbség túlzó, ennyi nem volt a két csapat között.

A mérkőzés góljai

"Egy ilyen eredmény után természetesen mindannyian csalódottak vagyunk és rosszul érezzük magunkat. Még úgy is, hogy úgy gondoljuk, sokkal nagyobb verést kaptunk, mint azt megérdemeltük volna. Jobban játszottunk az első félidőben, de a Celta Vigo góljai a legjobb pillanatokban jöttek".

Vereségével a Barcelona egészen a negyedik helyig csúszott vissza, habár lemaradásuk csupán egy pont a listavezető Real Madriddal szemben. "Lapoznunk kell, ezen már úgysem tudunk változtatni. A legjobb az, ha tanulunk a hibáinkból és a következő mérkőzésre készülünk. Hosszú még a szezon és eddig csak nyertünk a bajnokságban. Remélem, szombaton ismét visszatalálunk a helyes útra."

Melyik csapat nyeri a La Ligát?
   
Barcelona 1.75
Real Madrid 2.05
Atlético Madrid 15.50
Valencia 175.00

Habár kétségtelen, hogy a bajnokságban eddig nem hibázott a katalán csapat, a két szuperkupát is beleszámolva, ez volt az idén a harmadik olyan meccs, ahol négy gólt kaptak Rafinháék. A La Ligában utoljára 2009 márciusában mattolták négyszer egy meccsen a Barcát, akkor a Vicente Calderonban tudott nyerni az Atlético Madrid 4-3-ra. A bátor fogadók igen szép summát kaszálhattak a Celtával, hiszen a kiscsapat győzelme 7-szeres pénzt fizetett, míg aki eltalálta a pontos végeredményt, akár 251-szeres szorzót is behúzhatott.

Hétvégén sem lesz könnyű dolga a katalánoknak, hiszen azt a Las Palmast fogadják, amely csapat remek játékkal győzte le hét közben hazai pályán a Sevillát.

2015-09-24;87
2015-09-25;87
2015-09-26;87
2015-09-27;87
185816