Tipp

Továbbra sem bízom Joe Flaccóban...

  • varin

Az AFC North csoportrangadóján a Cincinnati Baltimore-ban is esélyes - legalábbis szerintünk.

Nagyon gyengén kezdte a 2015-ös szezont a Baltimore Ravens csapata. A két évvel ezelőtti bajnok az első meccsén támadásban mondott csődöt, majd a második találkozóján a védelem omlott össze. Ezzel szemben a Cincinnati Bengals két győzelemmel abszolválta a rajtot, így a csoportrangadón szerintünk Marylandben is Andy Daltonék az esélyesek.

További tippekért látogasd meg a Logibet rendszerét!

Ha Cincinnati Bengals és Andy Dalton, akkor mindig érdemes megvizsgálni, hogy mikor is kezdődik a mérkőzés. A csapat szerencséjére ez este 7 órás meccs lesz, Daltont tehát nem fogja kínozni a szokásos primetime-betegsége, vagyis hogy főműsoridőben képtelen jól játszani. Dalton eddig parádésan játszik, 483 yard mellett öt touchdownt adott, a labdát viszont nem adta el. A futójáték is jól működött, hiszen a Hill-Bernard kettős mindkét meccsen remek átlagban termelte a yardokat.

A Hollóknál nagyon baljósan kezdődött a szezon, Terrell Suggs sérülésével a védelem egy óriási ütést szenvedett el. Köszönhetően Peyton Manning gyenge első meccsének, a Mile High-on még tisztesen helytállt a Baltimore, habár nem a frenetikus támadójátéknak köszönhetően. Flacco 117 yardot passzolt, két interceptiont dobott és a futójáték sem volt az igazi. A második héten aztán felcserélődtek a szerepek, a támadójáték volt hatékony, a védelem viszont egészen elképesztően gyenge. Az Oakland nem éppen legendás támadósora 37 pontot ért el az egykor rettegett D ellen, Derek Carr pedig félig sérültek is 351 yardot és 3 TD-t passzolt.

Hiába lesz az első hazai meccse ez a Ravensnek, már két hét után nehéz elképzelni, hogy idén a rájátszásba jutnak Steve Smithék. Az elmúlt években amúgy sem brillíroztak csoportellenfelükkel szemben, hiszen az utolsó öt meccsből négyet is a Bengals nyert. Nem várható kiütés, nem lesz közte 20 pont, viszont az önbizalomtól duzzadó, remekül rajtoló Cincinnati nyerni fog az inkonzisztens, kiszámíthatatlan Baltimore ellen.

hatharom.com-tipp: Cincinnati Bengals
TippmixPro @2.00
Tét: 5/10
Eddig éri meg: 1.98