Sportfogadás

Ha Tippmixpro és NB I, akkor Videoton!

Nehezen tippelhető mérkőzések sorakoznak az OTP Bank Liga 10. fordulójában. De mi azért találtunk jó oddsokat!

10. fordulójához érkeztek az OTP Bank Liga küzdelmei, az aktuális játékkör pedig érdekes mérkőzéseket vonultat fel. Mi - már-már szokásunkhoz híven - a Fehérvár szorzóját emelnénk ki, de a Honvéd-Diósgyőr meccsen is elgondolkodtatóak az oddsok.

Fogadás az NB I 10. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 18:00 INFO Békéscsaba-Videoton 4.00 3.45 1.85
Szombat, 18:00 INFO Haladás-Vasas 1.77 3.40 4.45
Szombat, 18:00 INFO Honvéd-Diósgyőr 2.12 3.30 3.25
Szombat, 18:00 INFO Paks-Debrecen 3.00 3.25 2.27
Szombat, 18:00 INFO Puskás Akadémia-Ferencváros 7.90 4.00 1.42
Szombat, 20:30 INFO Újpest-MTK 2.17 3.30 3.15

Kiütéses győzelem után legalább már pontszámban holtversenyben áll csak kiesőhelyen a Videoton. Az Újpest elleni magabiztos sikert követően Pető Tamás csapata a 10. fordulóban Békéscsabára látogat. A piros-kékek támadójátéka igen impozáns volt a fővárosi csapat ellen, igaz, a Békéscsaba sem vallott szégyent a Ferencváros vendégeként. Az utolsó helyezett és biztosan kieső Békéscsaba a talán végre magára találó bajnok ellen. Kell-e mondanunk, hogy az 1.85 egészen korrekt szorzó?

Kilenc meccs, kilenc győzelem - a Ferencváros mérlege maradt makulátlan szeptember végére is. Thomas Doll csapatát nem várt módon megszorongatta a Békéscsaba, de a IX. kerületiek szerencséjére ismét jött Böde Dániel. A zöld-fehérek ezúttal Felcsúton vendégszerepelnek, ahol rendre megizzadnak a Puskás Akadémia ellen, így első ránézésre az 1.42-es szorzó nem túlságosan csábító.

Továbbra nyújtja veretlenségi szériáját a Haladás, amely immáron két hónapja nem szenvedett vereséget. A szombathelyi gárda azonban nyerhető meccseken veszít pontot, így bár a védelemmel elégedett lehet Mészöly Géza, a támadók nem tudnak sokat hozzátenni a sikeres szerepléshez. A góllövéssel gyűlt meg mostanság a Vasas problémája is, hiszen az elmúlt négy bajnokin csak egyszer találtak kapuba Remiliék. Így a győztes megtippelése helyett mi türelmesen kivárjuk az under szorzóját.

A jelentősen visszaeső Honvéd a magára találó Diósgyőrt fogadja a Bozsik Stadionban. A Vasashoz hasonlóan a Honvéd is a gólszerzéssel bajlódik, a piros-feketék mostanság még büntetőből sem tudnak a kapuba találni. Miskolcon viszont kinyílt a gólcsap, Griffiths hiányában is hatszor találtak be az elmúlt három meccsen. A DVTK az elmúlt években rendre jól szerepelt a Honvéd ellen, így mi a vendégekre tippelnénk inkább 3.25-ért.

Nem nyerni járt az elmúlt években a Debrecen Paksra, hiszen a Cívisváros az utolsó öt tolnai mérkőzéséből csupán egyet nyert meg. Kondás Elemér csapata nincs rossz formában, két 1-0-t követően utazik az Atomvárosba. Csertői Aurél fiai viszont teljesen kiszámíthatatlanok. Mindazonáltal a zöld-fehérek hazai pályán továbbra is veretlenek, így a Loki 2.37-es szorzója a "nem éri meg" kategória.

Fővárosi derbivel zárul a 10. játékhét, de az Újpest-MTK meccs sem tartozik a könnyen megtippelhető rangadók közé. A lila-fehérek hármas vereségszériában vannak, de László Csabáék sem gyűjtik hatalmas ütemben a pontokat. Tavaly oda-vissza az Újpest nyert 1-0-ra, és talán idén is az under a legjobb tipp ebben a felállásban.

2015-09-26;212
184980