Bajnokok Ligája

Hatalmasat kaszálhatunk a Uniteddel!

  • hatharom.com

Hiába vette meg a MU a PSV legjobbját, a bukiknál nem számítanak egyértelmű esélyesnek a Vörös Ördögök Hollandiában.

Depay már a MU sikeréért küzd kedden. - Fotó: caughtoffside.com

Meglepően zsíros oddsot kapunk a Manchester United sikerére a PSV otthonában a Bajnokok Ligája B-csoportjának nyitómérkőzésen, pedig több érv is a vendégek mellett szól.

A holland és az angol klubcsapatokat nem lehet egy lapon említeni, hiszen a felek játékoskeretei között igen nagy a differencia. Ez főként annak köszönhető, hogy a hollandok játékoseladásból élnek, a tehetségeiket szinte azonnal eladják, míg ezzel szemben az angolok dúskálnak az anyagiakban, és bárkit képesek magukhoz édesgetni. Ennek is köszönhető, hogy az eindhoveni gárda  legnagyobb értékét eladta a manchesteri csapatnak nyáron, azaz Memphis Depay kedden már nem a PSV, hanem a United sikeréért küzd. És akkor ott van még Louis van Gaal, aki nagyon jól ismeri a holland focit, különösképp a PSV-t, és annak edzőjét, Philip Cocut.

[2088231] 2015-09-15 20:45:00 PSV Eindhoven - Manchester Unitedx

A Vörös Ördögök egyébként kiválóan hangoltak a találkozóra, hiszen a nagy riválisukat, a Liverpoolt győzték le 3-1-re, pedig Wayne Rooney sérülés miatt nem játszhatott. Pályára lépett viszont Anthony Martial, aki remekül teljesített, sőt első manchesteri tétmeccsén góllal mutatkozott be új csapatában. Rooney most sem léphet pályára sérülése miatt, szintúgy, mint Phil Jones, azonban Van Gaal kerete olyan mély, hogy tudja pótolni legjobbját, mint ahogy a 'Pool ellen is sikerült, akkor Marouane Fellaini játszott elöl a vendégeknél.

A PSV sem tétlenkedett a hétvégén, hiszen 6-0-ra nyert a Cambuur otthonában, azonban hozzá kell tenni, hogy a piros-fehérek a nyolcadik perctől emberelőnyben voltak, na meg a Cambuur egyáltalán nem képvisel nagy játékerőt, az amúgy sem túl acélos holland bajnokságban. Cocu csapata egyébiránt a tavalyihoz képest gyengült - például Depay eladásával is -, pedig már az előző szezonban sem töltött be meghatározó szerepet az eindhoveni klub a nemzetközi kupaporondon. Az Európa Ligában például a Dinamo Moszkvától és a Zenit Szentpétervártól is kikapott hazai pályán, de a Panathinaikosz is túl nagy falatnak bizonyult a hollandoknak a Philips Stadionban.

Összességében szerintünk egyértelmű, hogy melyik csapat a mérkőzés esélyese, vagyis hatalmas érték van a manchesteriek sikerében, főleg úgy, hogy bőven megduplázhatjuk feltett tétünket a United győzelmével.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
PSV Eindhoven Döntetlen Manchester United
3.40 3.35 2.06
[2088231] 2015-09-15 20:45:00 PSV Eindhoven - Manchester Unitedx;