Heti műsor

Kezdődik a BL-csoportkör!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Messiék Rómában vizitálnak.

A hét rangadói

Attól függetlenül, hogy a Manchester City idén valamennyi tétmérkőzését megnyerte, s a Juventus három forduló alatt csak egy pontot szerzett - azt is egy kamu tizenegyessel - az olasz bajnokságban, a felek keddi találkozója még rangadónak számít. Főleg azért, mert a Zebrák az előző szezonban egészen a Bajnokok Ligája döntőjéig meneteltek, míg a Citynek soha nem megy a legrangosabb európai kupasorozatban. A felek idei formája miatt a találkozó esélyese az angol csapat, a     háromesélyben 1.75-szörös pénzt fizet Manuel Pellegrini csapatának sikerére.

A címvédő Barcelonára sem vár könnyű menet, a katalánok szerdán a Rómába látogatnak. Mindkét csapat kiválóan teljesített eddig a szezonban, hiszen a Farkasok remekelnek az olasz ligában, míg a Spanyol Szuperkupa elvesztése után a gránátvörös-kékek 100 százalékosak a spanyol bajnokságban, szombaton például az Atlético Madrid otthonában sikerült fordítaniuk. Fantasztikus meccsre van tehát kilátás, ahol vélhetően a kapuk sem maradnak szárazon, a 2,5-nél több gólra fogadási opcióra nagyjából 1.75-szörös pénzért lehet fogadásokat kötni.

Noha José Mourinho helye gyakorlatilag megkérdőjelezhetetlen a Chelsea kispadján, ha a hétvégi, Arsenal elleni csatát sem nyerik meg a Kékek, akkor könnyen lehet, hogy Roman Abramovics kirúgja a portugál mestert. A bajnoknak nagyon nem megy idén, öt fordulót követően 11 pontos lemaradása van az éllovas Manchester Cityvel szemben. Az Ágyúsok viszont remekelnek, utolsó három meccsükön például gólt sem kaptak, és azt sem árt megjegyezni, hogy Arséne Wengerék az Angol Szuperkupa fináléjában 1-0-ra legyőzték a Chelsea-t. Az borítékolható, hogy pazar meccsnek lehetünk szemtanúi, az viszont nem, hogy milyen eredménnyel zárul a hétvége rangadója.

Továbbra is 100 százalékos maradhat a Fradi

Az Újpest után ismét egy lila-fehér csapattal találkozik a Ferencváros, ám ezúttal hazai pályán. Thomas Dollékra pedig könnyed siker vár, hiszen az FTC és a Békéscsaba között perpillanat hatalmas a különbség, elég, ha csak a táblázatra vetünk egy pillantást.

A Diósgyőr-Puskás Akadémián a hazaiak felé billenek a szorzók, azonban a miskolciak kiszámíthatatlan játéka miatt bármi megtörténhet ezen az összecsapáson. Szintúgy, mint a Haladás-Honvéd és a Paks-MTK találkozókon.

A Debrecenre egy újabb érdekes mérkőzés vár, hiszen a Vasashoz látogatnak Kondás Elemér tanítványai. Az angyalföldiek a válogatott meccset követően ismételten nyerni tudtak, ami ugyanúgy elmondható a cívisvárosiakról is. Háromesélyben nem, viszont a gólok számára megérheti fogadni, a felek legutóbbi tétmérkőzésen négy találat született.

A kieső helyen álló Videoton ugyanakkor begyűjtheti a három pontot az Újpest ellen, ám csak akkor, ha a székesfehérvári játékosok 100 százalékot nyújtanak. A bajnokcsapatnak egyébként is már muszáj lenne győznie, hiszen már két pontra vannak a biztos bennmaradást jelentő 10. pozíciótól...

Fogadás az NB I 9. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 18:00 INFO Diósgyőr-Puskás Akadémia 2.00 3.35 3.50
Szombat, 18:00 INFO Ferencváros-Békéscsaba 1.10 8.50 18.00
Szombat, 18:00 INFO Haladás-Honvéd 2.05 3.35 3.35
Szombat, 18:00 INFO Paks-MTK 2.30 3.25 2.95
Szombat, 18:00 INFO Vasas-Debrecen 2.95 3.25 2.30
Szombat, 20:30 INFO Videoton-Újpest 2.15 3.30 3.20

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten - az eddig felsoroltakon kívül - a többi BL-mérkőzésre, az Európa Liga találkozókra, illetve a hétvégi bajnoki ütközetekre lesz érdemes figyelni. A kézilabda-bajnokságokban folytatódik a nagyüzem, továbbá a Szeged és a Veszprém megkezdi BL-szereplését. A férfi kosárlabda Európa-bajnokságon győztest hirdetnek, míg az NFL-ben már a második fordulót rendezik meg. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!