Premier League

Borítékolható az Arsenal sikere

  • hatharom.com

Az Arsenal eddig az összes hazai bajnoki mérkőzését megnyerte a Stoke ellen, szombaton pedig óriási esélye van az Ágyúsoknak, hogy folytassák pazar sorozatukat a Fazekasok ellen.

Sima siker előtt az Arsenal.

A vendégek iszonyúan gyengén teljesítenek az idei szezonban, pedig olyan játékosokat is igazoltak, mint Xherdan Shaqiri. Azonban a csapat nem állt még össze, így pedig nagy a fejetlenség, a játékosok pedig olyannyira fusztráltak, hogy a legutóbbi, West Brom elleni hazai meccsen Michael Olivier szűk hét perc alatt Charlie Adamet és Ibrahim Afellayt is azonnali piros lappal zavarta le a pályáról. Ennek is köszönhetően Mark Hughes több alapemberére nem számíthat, hiszen az eltiltottakon kívül Mamé Diouf, és Glen Johson játéka is erősen kérdéses.

[1988750] 2015-09-12 16:00:00 Arsenal - Stoke Cityx

Ezzel szemben Arséne Wenger együttese felállt a padlóról, és a szezon elejéhez képest egyre jobban teljesít, igaz, hazai pályán még nem nyertek a piros-fehérek. Ez a rossz sorozata viszont megszakadhat az Ágyúsoknak, köszönhetően a fentieknek, illetve annak, hogy a londoniaknál alig lesz hiányzó, hiszen már csak Jack Wilshere-re nem számíthat a gárda.

Összességében minden jel arra mutat, hogy a jóval erősebb és jobb Arsenal hazai pályán különösebb erőlködés nélkül könnyedén nyerhet legalább két góllal a perpillanat ezer sebből vérző Stoke ellen.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Arsenal -1 Döntetlen (Arsenal -1) Stoke +1
1.70 3.60 3.30
[1988750] 2015-09-12 16:00:00 Arsenal - Stoke Cityx;