US Open

Ismét túlórázhat Murray

  • hatharom.com

Az amerikai nyílt teniszbajnokság szombati játéknapján a Thomaz Bellucci-Andy Murray ütközetből húznánk hasznot.

Profi tenisz-tippeket szeretnél? Látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Az első két fordulóban a legnagyobb esélyesek közül a 2011-es bajnok Andy Murray töltötte a legtöbb időt a pályán és a 32 között sem vár rá sétagalopp meccs a 30. kiemelt Thomaz Bellucci ellen. A brazil a brit továbbjutását aligha fogja veszélyeztetni, viszont ideig-óráig olyan teniszre képes, amivel a világ legjobbjai is nehezen tudnak konkurálni. Murray ellen ráadásul rossz élményei sincsenek, hiszen egyszer találkoztak eddig, azt is sikerült megnyernie, még 2011-ben a salakos madridi viadalon.

Thomaz Bellucci-Andy Murray
Hatharom-tipp: 30,5 játék felett
TippmixPro @ 1.85

Murray az első fordulóban nagyon fókuszált, hogy Nick Kyrgios ellen ne kerüljön bajba, viszont a második kanyarban Adrian Mannarino ellen elkövette azt a hibát, hogy álmosan, dekoncentráltan, kicsit lenézően lépett pályára és ennek csúnyán meg is fizette az árát. Kétszettes hátrányból kellett kapaszkodnia, és bár simán fordított, rengeteg plusz energiát pocsékolt el. Az látszódik, hogy továbbra is elképesztően jó formában van, de úgy tűnik azt még Jonas Björkmannal sem sikerült levetkőznie, hogy indokolatlanul ne bonyolódjon nagy csatába. Bellucci ellen is fennáll ez a veszély...

A brazil elég jó formát mutatott eddig, James Wardot és Yoshihito Nishiokát is szettveszteség nélkül búcsúztatta és ezzel először jutott be a US Openen a legjobb 32 közé. Nem meglepő ez a tenisz Belluccitól, már a felvezető tornákon is voltak jó meccsei, például Montrealban a világelső Novak Djokovicsot is nagy küzdelemre kényszerítette. 

Belluccit, ha elkapja a gépszíj, akkor pazar játékra képes, viszont ezt a szintet általában csak maximum egy szett erejéig tuja hozni. Ez viszont elegendő lehet, ahhoz, hogy a 30,5-ös határt túlszárnyalják. 

Bellucci és Murray egymás ellen
Év Torna Borítás Győztes Eredmény
2011 Madird Salak Bellucci 6:4, 6:2