EURO 2016

Visszavágásra készülnek a németek

  • hatharom.com

Amennyiben a németek pénteken legyőzik a lengyeleket, úgy megelőzik legnagyobb riválisukat a D-csoportban.

A németek visszavágásra készülnek.

Októberben hatalmas meglepetésre Lengyelország válogatottja legyőzte egyik legnagyobb riválisát, a friss világbajnok Németországot, méghozzá 2-0-ra. Ezért sem meglepő, hogy a németek nagyon fogadkoznak, hogy a pénteki meccsen visszavágnak keleti szomszédaiknak.

Erre minden esélye megvan Joachim Löw gárdájának, hiszen a hazai játékosok sokkal jobban játékba lendültek a 2015-ös év őszi szezonjának elején, mint a vendég focisták. Arról nem is beszélve, hogy az októberben, Varsóban elszenvedett vereség óta a Nationalelf összeállt, sőt kiváló formába került a gárda, s jó pozícióból várja a sorsdöntő pénteki csatát.

Merthogy ez a találkozó merőben meghatározza a D jelű kvartettet, hiszen hazai győzelem esetén a németek, vendég siker esetén a lengyelek, mint pontosztozkodás esetén a skótok örülhetnének.

[1667434] 2015-09-04 20:45:00 Németország - Lengyelországx

Ami a vendégeket illeti, a lengyel focisták sincsenek összességében rossz formában, hiszen Robert Lewandowski továbbra is ontja a gólokat, Wojciech Szczesny pedig formába került a Róma kapujában, hogy csak a legnagyobb neveket említsük. Lengyelország csapatként jól funkcionál, s mivel a vendégeknek már az egy pont is jó, vagyis nem hajtja őket a tatár, így kontrajátékra rendezkedhetnek be, amivel októberben speciel elkapták a németeket.

Azonban ezúttal Joachim Löwék lesznek a pályaválasztók, ami hatalmas előny Németország számára, hiszen a Nationalelf hazai pályán rendre pazarul teljesít, legutóbbi hat tétmeccséből ötöt megnyert, míg egyet döntetlenre adott. A lengyeleknek pedig házon kívül nem igazán megy, legutóbb komoly tétmérkőzést 2006-ban nyert meg Adam Nawalka együttese, a keletiek akkor Belgiumban diadalmaskodtak.

Mindezek után véleményünk szerint a német siker borítékolható, azonban a különbség véleményünk szerint mindössze egy gól lesz. Erre a fogadási lehetőségre pedig igen jó szorzón fogadhatunk a    -n.

Fogadás a mérkőzésre európai hendikeppel - a     szorzói
Németország -1 Döntetlen (Németország -1) Lengyelország +1
1.70 3.65 3.25
[1667434] 2015-09-04 20:45:00 Németország - Lengyelországx;