Tipp

A dánok megálljt parancsolhatnak az albánoknak

  • Tomihmv

Sorsdöntő meccset nyerhet Dánia Albánia ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat I-csoportjában.

A dánok átlépnének az albánokon.

Dánia-Albánia
hatharom.com-tipp: Dánia
1.60 @ Tippmixpro
Eddig éri meg: 1.50
Tipperősség: 5/10

Az I-csoport második helyén Dánia áll tíz ponttal, majd a skandinávokat az albánok követik szintén tíz egységgel, akik ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Azonban ez ne tévesszen meg senkit, a déliek csak hatalmas mázlijuknak köszönhetik, hogy ilyen előkelő helyen állnak.

A vendégeknek hatalmas szerencséjük van ezzel a csoporttal az egyszer szent. Az első körben Portugáliában tudtak nyerni, de úgy, hogy Cristiano Ronaldo például kihagyta a meccset - a Real Madrid sztárja azóta mindig pályára lépett és egy találkozó kivételével rendre betalált a soros ellenfélnek -, és aztán ott volt még a zöld asztal mellett 3-0-ra megnyert Szerbia elleni csata is, ja és, akkor az örményke elleni érdekes, "ht\ft"-ről nem is beszéltünk. Az biztos, hogy ha ezen találkozókon nem ilyen szerencsés Albánia, akkor most vélhetően a csoport utolsó helyén kullogna.

Ami a dánokat illeti, a piros-fehéreknél ismét egy jó gárda jött össze, nem is csoda, hogy Morten Olsen alakulata minden meccsen pazarul teljesít, legutóbb például oda-vissza verték a jó erőkből álló szerbeket. Albániában is lefocizták a hazaiakat az északiak, a déliek csak szerencséjüknek - minő meglepő - köszönhették, hogy szereztek egy pontot. Hazai mérkőzésein egyébiránt remekül teljesítenek az a dánok, hiszen az utolsó kilenc találkozójukból hetet megnyertek.

A felek legutóbb 2009-ben találkoztak Dániában, akkor a hazaiak nyertek 3-0-ra. Ha ekkora különbség nem is lesz a gárdák közt, véleményünk szerint a jóval erősebb és jobb skandinávok ismét otthon tarthatják a három pontot, amivel karnyújtásnyira kerülhetnének a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságtól.

[1667619] 2015-09-04 20:45:00 Dánia - Albániax;