Sportfogadás

Ezúttal az Eb-selejtezőkkel fosztanánk le a bukikat

  • hatharom.com

Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal főleg Eb-selejtezők szerepelnek szelvényünkön.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői e hét közepére is összeállították a tuti szelvényt, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Belgium-Bosznia-Hercegovina
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.90 @ Tippmixpro

Két olyan csapat feszül egymásnak Belgiumban csütörtökön, amely támadófocit játszik. A válogatottak játékosai jó formában várják az ütközetet, Edzin Dzeko és Miralem Pjanic verte meg vasárnap a Juventust, a hazaiaktól pedig a középhátvéd, Vincent Kompany eddig már két gólt szerzett a Premier League-ben.

Mivel a vendégeknek csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény, na, de a belgák sem adják majd könnyen a bőrüket, ráadásul ők is kizárólag a három ponttal lennének elégedettek, így nagy esély van arra, hogy mindkét csapat betaláljon, mint ahogy a felek októberi meccsén is történt.

[1667373] 2015-09-03 20:45:00 Belgium - Bosznia-Hercegovinax;

Feröer-szigetek-Észak-Írország
Tipp: Észak-Írország
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

A magyar válogatottal egy csoportban lévő két csapat ereje között hatalmas különbség van, amit megmutat a világranglistán látható 35 helyes különbség is. Feröer-szigetek hat ponttal áll a csoport negyedik helyén, azt a Görögországot győzték le kétszer, amelynél szétesettebb válogatott nem sok van jelenleg Európában. Emellett vereséget szenvedtek a finnektől is, Belfastban pedig 2-0-ra buktak el. Az északírek ezzel szemben mennek a továbbjutást érő pozíciókért, a románok ellen ikszeltek júniusban, előtte pedig verték a finneket. Nagy előnyük, hogy a műfű sem okoz majd problémát nekik, így a feröeri pálya szinte hazai lesz számukra. Létkérdés Laffertyéknek a győzelem, amennyiben nyerni tudnak Tórshavnban, szinte már válthatják is repülőjegyüket Franciaországba.

[1667502] 2015-09-04 20:45:00 Feröer-szigetek - Észak-Írországx;

Ukrajna-Fehéroroszország
Tipp: Ukrajna
Odds: 
1.36 @ Tippmixpro

Ukrajna nem hibázhat, ha szeretne bravúrt elérni és a második helyen végezni. Ehhez Fehéroroszország ellen kötelező a három pont, melyet Minszkben is sikerült megszerezniük. A beloruszok habár csak egy góllal kaptak ki Spanyolországtól és nyerni tudtak Macedóniában, nincsenek egy szinten az ukránokkal, így mi sima hazai győzelmet várunk, akár 3-4 gólos különbséggel is.

[1667404] 2015-09-05 18:00:00 Ukrajna - Fehéroroszországx;
A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Csütörtök, 20:45 INFO Belgium-Bosznia-Hercegovina Mindkét csapat szerez gólt 1.90 @ TippmixPro
Péntek, 20:45 INFO Feröer-szigetek-Észak-Írország Észak-Írország 1.60 @ TippmixPro
Szombat, 18:00 INFO Ukrajna-Fehéroroszország Ukrajna 1.36 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,13