Tippjáték

Tippelj a magyar-románra és nyerj szurkolói sálat!

  • hatharom.com

Újra itt van az ősz, szeptember első hétvégéjén kulcsfontosságú válogatott találkozókra kerül sor, amelyekkel ráadásul most szurkolói sálat is nyerhetsz.

A magyar válogatott az év mérkőzése előtt áll, a Románia elleni Európa-bajnoki selejtezőn az ősi riválisunkkal nézünk farkasszemet hazai pályán. Pénteken az F csoportban további két összecsapást rendeznek, de Európa szinte összes válogatottja pályára lép a hétvége folyamán, hogy kivívja a részvételi jogot a jövő évi franciaországi Eb-re. Az eheti szelvényre tíz izgalmas találkozót válogattunk össze, a legjobban tippelő nyereménye pedig egy szurkolói sál. A mérkőzésekre mindig a kezdőrúgásig lehet tippelni az éppen aktuális oddson az alábbi felületen.

tippelj-es-nyerd-meg-kedvenc-csapatod-szurkoloi-saljat

 

Szeptember folyamán további három hétvégén lehet tippelni az éppen aktuális szelvényekre, a legjobban tippelő jutalma pedig hetente egy-egy szurkolói sál a    jóvoltából. A játékban bárki részt vehet, azonban a nyereményekre való kvalifikáció feltételei az alábbiak:
 

  • Regisztrálj a    -ra! Csak abban az estben lehetsz jogosult a nyereményekre, ha rendelkezel Tippmixpro-regisztrációval!
  • Küldd el Tippmixpro-azonosítódat a hatharom.com-nak legkésőbb az aktuális forduló első mérkőzésének kezdetéig, azaz 2015. szeptember 4. 18:00-ig! Ezt alább is megteheted:
tippmixpro