US Open

Rafa Nadal a fogadók titkos favoritja

A hölgyeknél magabiztosan vezet Serena, az uraknál viszont sokan fogadnak Rafa Nadal végső sikerére is.

Néhány óra és kezdetét veszi az év utolsó Grand Slam-tornája, a US Open. Beharangozóinkban és kérdezz-felelek rovatunkban már olvashattátok, mi mit várunk a tornától és kiket tartjuk esélyesnek, azonban érdemes megvizsgálni, hogy a fogadók többsége kiben bízik.

Ha érdekelnek a közelgő tornára a legtutibb tippek, látogasd meg a Logibet rendszerét, ahol több tippmester is tűkön ülve várja már a rajtot.

A hölgyeknél nincs nagy meglepetés, hiszen Serena Williamsen kívül más nem nyert idén nagy tornát. A Covers adatai szerint a 33 éves játékosra érkezett be az összes fogadás 31%-a, amely bár kevésnek tűnhet első ránézésre, ha ehhez hozzávesszük, hogy a 31% megfelel az összes beérkező tét 90%-ának, máris más a helyzet. Szintén sokan fogadnak arra, hogy nem Serena nyer (vagyis a Fieldre). A statisztikák szerint Serena 90%-a után Maria Saparova következik, rá a teljes beérkező dollárrengeteg 3%-a került elhelyezésre - más kérdés, hogy az orosz szépség időközben visszalépett a tornától.

Lényegesen izgalmasabb a helyzet az uraknál, ahol habár Novak Djokovics a toronymagas favorit (23%-a a fogadásoknak, 10%-a a beérkező összes tétnek), utána mégsem Roger Federer vagy Andy Murray következik. Sokan úgy vélik, Rafa Nadal a semmiből magára talál, így rá közel ugyanannyian fogadtak (23%), mint Djokóra. A spanyol klasszist Federer követi 15%-kal.

Ki nyeri a US Opent az uraknál?
   
Djokovics 2.00
Murray 4.55
Federer 4.65
Wawrinka 14.25
Nisikori 15.75
Nadal 24.00
Dimitrov 50.00