EURO 2016

A botrányos kupaszereplés hatására nő a magyarok szorzója

A Videoton kiesését követően közel kéttizedet emelkedett a magyar győzelem szorzója Románia ellen.

Már csak néhány nap és következik az év mérkőzése, a Magyarország-Románia Európa-bajnoki selejtező. Bernd Storck csapatának nyernie kell, ha nem akar leszakadni Észak-Írország mögött, ugyanakkor Románia számára is sokba kerülhet egy budapesti botlás.

   
  1 X 2
Magyarország-Románia 2.66 3.00 2.66

A fogadóirodák a kezdetektől óvatosan bánnak a találkozóval, alig-alig találunk különbséget a két ország szorzója között. Mindössze néhány századot módosult a "kék irodánál" a kezdetiekhez képest, azonban az fontos lényegi változásnak tekinthető, hogy már Románia a találkozó favoritja, nem a mieink.

157976

Hogy pontosan mitől is indultak el a szorzók, nem olyan nehéz megfejteni: a Videoton Európa Liga-kiesését követően néhány óra alatt közel kéttizedet emelkedett Dzsudzsákék szorzója, miképpen már majdnem 3-szoros pénzt nyerhetünk, ha sikerülne a történelmi siker.

Ami a magyar állami fogadóiroda szorzóit illeti, náluk teljesen háromesélyes a találkozó, a magyarok és a románok szorzója megegyezik. A románokra kínált 2.66 ezzel együtt a piacon található egyik legmagasabb szorzó, így aki pesszimistán látja a pénteki esélyeket, érdemes minél hamarabb megjátszania, hiszen további oddscsökkenés várható a tendenciák alapján.

[1667504] 2015-09-04 20:45:00 Magyarország - Romániax;