Serie A

Első győzelmükre hajtanak a debütáló edzők

Az AC Milan és az Empoli is kínos vereség után szerezné meg első pontjait az idei bajnokságban.

Borzalmasan rosszul indította a 2015/16-os bajnokságot mind a Milan, mind pedig az Empoli. A piros-feketék Firenzében buktak el 2-0-ra, köszönhetően többek között Rodrigo Ely gyenge teljesítményének, az Empoli pedig félidei vezetés után kapott ki a Chievótól 3-1-re hazai pályán. Szinisa Mihajlovics és Marco Giampaolo is első győzelméért küzd szombat este.

   
  1 X 2
Milan-Empoli 1.45 4.10 6.80

Az esélyek toronymagasan a Rossonerik mellet szólnak, még akkor is, ha a hiányzók listája igen vaskos. Jeremy Ménez, M'Baye Niang és Phillipe Méxes sérülés miatt nem játszhat, Rodrigo Ely eltiltását tölti, Gabriel Paletta már az Atalantát erősíti, Mario Balotelli még nem kész a játékra, Riccardo Montolivo pedig hamarosan klubot válthat. A szerb trénernek egyértelműen a védelem összerakásával lesznek gondjai, elöl a Luiz Adriano-Bacca kettős alighanem megoldja majd a feladatot.

Várható kezdőcsapatok
AC Milan: Diego Lopez; Antonelli, Romagnoli, Zapata, De Sciglio; Bonaventura, De Jong, Bertolacci; Honda; Luiz Adriano, Bacca
Empoli: Skorupski; Mario Rui, Tonelli, Camporese, Bittante; Diousse, Zielinski; Pucciarelli, Saponara, Croce; Maccarone

Az Empolinál közel sincsenek ilyen jellegű problémák, Giampaolo legjobb csapatával állhat ki szombat este, ám úgy tűnik, a kék-fehérek jelentősen meggyengültek, így még a bennmaradás is komoly tett lenne a részükről.

Óriási meglepetés lenne, ha a Milan nem húzná be mindhárom pontot, de látva a védelmüket, ehhez nem lesz elég egy gól. Baccáéknak legalább kétszer be kell venniük Skorupski kapuját, ha három ponttal akarnak kedveskedni edzőjüknek.

hatharom.com-tipp: Milan góljai 1.5 felett
TippmixPro @1.55
[2060271] 2015-08-29 20:45:00 AC Milan - Empolix;
2015-08-29;55
2015-08-30;55
186871