Premier League

Újfent nyerhet a Chelsea

  • hatharom.com

José Mourinhóék első hazai győzelmüket arathatják hétvégi londoni derbin a Premier League-ben.

Véleményünk szerint Mourinho a hétvégi meccs után is mosolygós lesz.

Megtört a jég, a regnáló bajnok Chelsea az elmúlt hétvégén Birminghamben megszerezte első idei bajnoki győzelmét. A Kékek a West Bromwichot fektették két vállra, igaz, az Albion ellen közel sem voltak 100 százalékos állapotban, ám, ahogy José Mourinho is fogalmazott a lefújást követően, a lényeg a győzelem.

A sikereinek számát pedig megduplázhatja szombaton a Chelsea, hiszen Cesc Fábregasék igaz, hogy londoni derbit játszanak, azonban a Crystal Palace együttese ellen egyértelműen csak és kizárólag a győzelem az elfogadható eredmény számukra. A hazaiaknál a támadószekcióban Oscaron kívül mindenki bevetésre kész, a brazilt azonban nagyszerűen pótolta a friss szerzemény, Pedro, aki gólt lőtt és gólpasszt is adott a WBA ellen. Hátul a csapatkapitány, John Terry hiányát megérezhetné a Chelsea a Sasok ellen, ám véleményünk szerint Gary Cahill és Kurt Zouma kettős áthatolhatatlan falat alkothatnak szombaton.

[1988742] 2015-08-29 16:00:00 Chelsea - Crystal Palacex

A vendégek összességében jól teljesítenek a bajnokságban, hiszen három találkozójukból kettőt is megnyertek, de azokon az összecsapásokon egyértelműen a londoniak voltak az esélyesek. Az Arsenalba már beletört Alan Pardewék bicskája, hiszen nagyon simán kikaptak az Ágyúsoktól. Mivel több kulcsjátékos - Connor Wickham, Frazier Campbell, Julian Speroni, Kwesi Appiah, Marouane Chamakh - játéka is bizonytalan a hétvégén, ezért sok jóra nem számíthatnak a Sasok a Stamford Bridge-en.

Összességében a Chelsea egyértelműen más szintet képvisel, mint a Crystal Palace, és a vendégek hiányzóinak veretes névsora is azt vetíti előre, hogy a hazaiak akár több találattal is legyőzhetik városi riválisukat szombaton.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Chelsea -1 Döntetlen (Chelsea -1) Crystal Palace +1
1.90 3.50 2.90
[1988742] 2015-08-29 16:00:00 Chelsea - Crystal Palacex;