Sportfogadás

Ezzel a kombival folytatnánk hétvégi nyerőszériánkat

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították a tuti szelvényt, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Dortmund-Hertha
Tipp: A mérkőzés góljai 3,5 felett
Odds:
1,95 @ Tippmixpro

Noha Dárdai Pál Herthája nem játszik túl gólgazdag mérkőzéseket, véleményünk szerint ez a sorozat megszakad a hétvégén. Történetesen azért, mert a Bundesliga jelenlegi legjobb, leggyorsabb és leggólerősebb támadóalakzatával néz farkasszemet, avagy biztosak lehetünk abban, hogy a fővárosiak egy párszor kapitulálnak majd. Azonban a HBSC-nek is lehet keresnivalója, hiszen a BVB védelme sem egy életbiztosítás, egyébként is a kék-fehéreknek jól ment a Bremen ellen. Egy szó, mint száz, jelen pillanatban minden esély megvan arra, hogy a vasárnapi találkozó gólzáporba fulladjon.

[2002106] 2015-08-30 15:30:00 Borussia Dortmund - Hertha Berlinx;

Newcastle-Arsenal
Tipp: Arsenal
Odds: 
1.55 @ Tippmixpro

Ha van csapat, amely ellen a Newcastle-nek soha nem ment, akkor az az Arsenal. Az utolsó hét meccset mind megnyerték az Ágyúsok, 20-6-os gólkülönbséggel. A Szarkáknak komoly gondjaik vannak a góllövéssel, 0-0 Manchesterben, vereség a Swansea ellen, kínkeserves döntetlen a Soton ellen. A Liverpool ellen parádézó Petr Cechnek aligha lő majd gólt a Newcastle, elöl pedig csak jók lesznek egy gólra Alexisék.

[1988745] 2015-08-29 13:45:00 Newcastle United - Arsenalx;

Roma-Juventus
Tipp: Döntetlen
Odds: 
3.10 @ Tippmixpro

A második fordulóban már csúcsrangadót rendeznek Olaszországban, hiszen a Roma a Juvét fogadja. Egyikük se kezdte jól a szezont, a Roma idegenben X-elt a Veronával, míg a Juve otthon kapott ki az Udinese ellen. Ezután nem várhatunk egy nyílt sisakos küzdelmet, hanem inkább az olasz stílus fog dominálni. Döntetlen egyik csapatnak se rossz a szezon elején, így egy unalmas remit várunk.

[2060273] 2015-08-30 18:00:00 Roma - Juventusx;

Mo Farah-Yomif Kejelcha
Tipp: Farah
Odds: 
1.15 @ Tippmixpro

A pekingi atlétikai világbajnokság utolsó előtti napjának egyik fő kérdése, hogy vajon Mo Farah ismét duplázik-e? 10000 méteren ugyanis már begyűjtötte az aranyérmet, és látva a formáját, nehéz elképzelni, hogy ne ő nyerjen ötezren. A 25 körös távon egyébként mindent megtettek, hogy legyőzzék, a három kenyai összefogott ellene, de ez is kevés volt. Egyszerűen a végén olyan sebessége van a brit futónak, amivel jelenleg senki nem konkurálhat. Most is vannak erős versenyzők a mezőnyben, például az etióp Yomif Kejelcha, de ő sem elég gyors a végén. Moszkva és London után Pekingben is duplázhat Farah.

A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Vasárnap, 15:30 INFO Dortmund-Hertha A mérkőzés góljai 3,5 felett 1,95 @ TippmixPro
Szombat, 13:45 INFO Newcastle-Arsenal Arsenal 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 18:00 INFO Roma-Juventus Döntetlen 3.10 @ TippmixPro
Szombat, 13:30 Mo Farah-Yomif Kejelcha Farah 1.15 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 10,78