Premier League

Az Ágyúsok ezúttal is bevehetik a St. James' Parkot

  • hatharom.com

Zsinórban a nyolcadik győzelmét arathatja Arséne Wenger a Newcastle ellen a Premier League-ben.

Cazorláék idén is nyerhetnek a Newcastle otthonában.

Sem a Newcastle, sem az Arsenal nem kezdte túl jól az idei szezont, hiszen a Szarkák még nyeretlenek a Premier League-ben, míg az Ágyúsok ugyan már szereztek négy pontot, de gyakorlatilag ötöt elveszítettek.

Arséne Wengerék a nyitófordulóban a bűn rossz West Hamtől kaptak ki, míg hétfőn - szintén hazai pályán - nem bírtak a Liverpoollal. Pedig a londoniak pazarul játszottak, rengeteg helyzetük volt, a csapat előre játéka is tavalyi önmagát idézi, a kis területen való, rövidpasszos támadójátéktól Martin Skrtelék azóta sem alszanak éjszakánként, de Simon Mignolet kifogott rajtuk, a belga hálóőr extraklasszis teljesítményt nyújtott az Emiratesben. Igaz, Petr Cechre sem lehetett panasz, hiszen a cseh portás is legalább annyit parádézott, mint kollégája.

[1988745] 2015-08-29 13:45:00 Newcastle United - Arsenalx

Avagy, ha a londoniak megközelítik hét eleji teljesítményüket, akkor szombaton már győzelemnek örvendhetnek. Merthogy a Newcastle igaz, hogy pontot szerzett a múlt héten az Old Traffordon, azonban a Szarkák játéka eddig igen kilátástalan. A Southampton ellen még-még úgy, ahogy elment Steve McClarenék teljesítménye, viszont a Swansea és a Manchester United ellen semmit sem mutattak. A fekete-fehérek ráadásul a hétvégén vélhetően ismételten nem számíthatnak jó pár fontos játékosukra, hiszen a hírek szerint Moussa Sissoko, Emmanuel Riviére és Sylvian Marveaux is maródi.

Mindezek után összességében egyáltalán nem lenne meglepő, ha a lényegesen erősebb, és jobb formában lévő Arsenal sorozatban nyolcadjára is legyőzné a Newcastle United együttesét.

Háromesélyes fogadás - a     szorzói
Newcastle Döntetlen Arsenal
5.80 3.80 1.55
[1988745] 2015-08-29 13:45:00 Newcastle United - Arsenalx;