Európa Liga

Ezt a küldetést még Tom Cruise is megirigyelné

Igazi Mission Impossible-nek tűnik a Videoton álma, vagyis továbbjutni háromgólos hátrányból a Poznan ellen.

Háromgólos hátrányból indul hazai pályán a Videoton az Európa Liga főtáblájáért. Valós esélyekről igazából kár is beszélni, mindenki látta az első meccsen, hogy a lengyelek egy közepes játékkal is lemosták a magyar bajnokot, így a visszavágó gyakorlatilag csak formalitás. Ennek megfelelően a legtöbb buki oddsot sem kínál a továbbjutásra, ha pedig kínálnának, az valószínűleg megegyezne azzal, amennyi esélye van, hogy mondjuk kizárják a lengyeleket szurkolói rendbontás vagy jogosulatlan játék miatt.

   
  1 X 2
Videoton-Lech Poznan 3.20 3.15 2.10

"Lehet, hogy a Lech Poznan számára megnyugtató előnnyel jött a visszavágóra, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy nagyon nehéz estét okozunk majd nekik a Sóstói Stadionban. Nincs még lefutva a továbbjutás, ennek a szellemében lépünk pályára csütörtök este" - fogalmazott Pető Tamás a vidi.hu-nak, de arra nem tért ki, hogy a nehéz estét a pályán próbálják meg okozni a vendégeknek, esetleg elzárják majd a meleg vizet, bosszantva ezzel a vélhetően kettős győzelemmel továbbjutó vendégeket.

No, de legyünk kicsit optimisták, hiszen Pető mester is elmondta az odavágót követően, a Lech semmivel sem jobb csapat, mint a Videoton. Mi nem is kételkedünk benne, hogy komolyan gondolja a fiatal tréner gondolatát, és vélhetően már meg is pakolta valamelyik fogadóirodánál 15-szörös pénzért a mieink legalább háromgólos sikerért.

De mi maradunk inkább a realitás talaján, és minimum egy gól erejéig bizalmat szavazunk utolsó versenyben maradt csapatunknak. Választásunk egyébiránt azért a BTS-re esett és nem a Lech-győzelemre, mert úgy véljük, a 2.10-es odds irreálisan alacsony egy már továbbjutott csapatra idegenben. A magyar gárda hátsó alakzata garancia a gólra, míg ha a Videoton tényleg Ethan Hunt babérjaira tör, muszáj lesz az első perctől rohamoznia.

hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @1.75
[2073811] 2015-08-27 19:00:00 Videoton - Lech Poznanx;
2015-08-27;73