Sportfogadás

Remek tippekkel érkeztünk az EL visszavágóira!

  • hatharom.com

A szokásos Európa Liga-kombink sem maradhat ki a szórásból, a szelvényünk ezúttal három tippet tartalmaz.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétre is összeállították az Európa Liga selejtezőire a tuti szelvényt, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Midtjylland-Southampton
Tipp: Southampton
Odds:
1.95 @ Tippmixpro

Az angolok a találkozó teljes egészét nézve egyértelműen jobbak voltak, mint a dánok az odavágón, azonban a Midtjylland egy jól eltalált és szerencsés lövéssel 1-1-es döntetlent ért el Southamptonban. Ronald Koeman szeretne továbbjutni és bekerülni az Európa Liga csoportkörébe, így a hétvégi bajnokin több játékosnak is pihenőt adott, akik kipihenten, frissen várhatják a dániai túrát. Az angoloknak egyértelműen jobb és erősebb csapatuk van, és mivel az akarattal sem lesz probléma, úgy véljük, hogy Koemanék megnyerik a csütörtöki meccset és felkerülnek az EL főtáblájára.

[2073826] 2015-08-27 20:45:00 FC Midtjylland - Southamptonx;

Jablonec-Ajax
Tipp: Nem szerez mindkét csapat gólt
Odds: 
1.95 @ Tippmixpro

Egészen szépen összekapta magát az Ajax együttese a Rapid Wien elleni csúfos Bajnokok Ligája-kiesést követően, hiszen az amszterdami gárda gólt sem kapott az utolsó négy tétmeccsén. Milikék így három fordulót követően 8-0-s gólkülönbséggel vezetik az Eredivisie-t és a Jablonec ellen is bizakodva várhatják a visszavágót. Amszterdamban ugyanis nyerni tudott az Ajax 1-0-ra, vagyis Csehországban bőven jó nekik a 0-0. Ennek ellenére mi nem a Jablonecet nullázzuk le, mert így egy esetleges 1-0-s hazai győzelem is belefér a forgatókönyvbe, de a papírforma szerint az Ajax megússza kapott gól nélkül.

[2073800] 2015-08-27 18:00:00 Jablonec - Ajaxx;

AZ Alkmaar-Astra Ploiesti
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.65 @ Tippmixpro

Az amszterdamiakkal ellentétben egy másik holland csapat, az Alkmaar meccsén gólcsatát várunk. Ehhez meg is adták a felek az alaphangot azzal, hogy Romániában 3-2-re nyert az Astra. Habár hétvégén az Alkmaar csak 0-0-t játszott a Willem II ellen, nem jellemző rájuk a gólszegény mérkőzés, ahogyan az Astra is egyaránt szinte minden meccsen kap és lő is gólokat. Minket az sem lepne meg, ha tippünk már az első félidő végére zöldülne.

[2073824] 2015-08-27 20:00:00 AZ Alkmaar - Astra Ploiestix;
A hatharom.com csütörtöki szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Csütörtök, 20:45 INFO Midtjylland-Southampton Southampton 1,95 @ TippmixPro
Csütörtök, 18:00 INFO Jablonec-Ajax Nem szerez mindkét csapat gólt 1,95 @ TippmixPro
Csütörtök, 20:00 INFO AZ Alkmaar-Astra Ploiesti Mindkét csapat szerez gólt 1,65 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 6,27