Tipp

Gólzáport várunk hétvégén Nápolyban

Vasárnap este a San Paolóban a Sampdoria vendégszerepel, mi pedig gólokat várunk mindkét oldalról.

Úgy tűnik, messze nem állt még össze a Napoli csapata, ahol az edzőváltáson túl több érkező és távozó is volt. Maurizio Sarri szakvezetőnek többek között Valdifiorit és Hysajt is be kell építenie még a csapatba, és egyelőre úgy tűnik, lesznek még gondjai a csapatépítéssel az új trénernek. A Napoli az első fordulóban gyengécske játékkal kapott ki a Sassuolo vendégeként úgy, hogy a zöld-feketéknek kétszer annyi kaput eltaláló lövésük volt. A Napoli amúgy sem muzsikált jól az előkészületi meccseken, még az alsóbb osztályú, gyenge ellenfelektől is kapott gólt.

[2060272] 2015-08-30 20:45:00 SSC Napoli - Sampdoriax;

A Sampdoriánál nagyon kellett a meggyőző start, hiszen Walter Zenga állása a pletykák szerint igen hamar veszélybe került, köszönhetően a Vojvodina elleni csúfos kupakudarcnak. A Carpi elleni 5-2-es győzelem nyugatólag hathat a genovaiakra, ahol a Muriel-Eder kettős a liga egyik legveszélyesebb párosa is lehet akár.

A két csapat utolsó három meccsén egyaránt mindkét csapat lőtt gólt, a gólarány pedig 10-5 volt a világosabb kékek javára. Sarriéknak otthon mindenképpen támadniuk kell, de a egyelőre félkész csapat ellen Murielék legalább egy gólra jók lesznek.

hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @1.85
Téterősség: 5/10
Eddig éri meg: 1.75
[2060272] 2015-08-30 20:45:00 SSC Napoli - Sampdoriax;