Real Madrid

Még ne temessük Benitezt - De la Red

A korábbi Real-játékos szerint időt kell adni a spanyol mesternek és úgy véli, a Barcánál is lesznek gondok.

Túlzás lenne azt állítani, hogy irigylésre méltó helyzetben van Rafa Benítez. Miután megbukott Nápolyban, annak a Carlo Ancelottinak a helyét kellett átvennie Madridban, akit a szurkolók hamar szívükbe zártak, menesztését a mai napig nem igazán értik. Benítez ráadásul nem is indított jól új munkahelyén, az előszezon vegyes eredményei után az újonc Sporting Gijon vendégeként csak döntetlenre futotta a Blancók erejéből. A kritikus hangok hamar megtalálták Benítezt, ám Rubén de la Red, a csapat korábbi játékosa szerint még időre van szüksége Beníteznek.

tippmixpro

"Nagyon korán van még, hogy bárki megítélje Benítez munkásságát, türelmesek kell legyünk, időt kell adnunk neki. Nem megy egyik napról a másikra, hogy egy csapat és edzője megtalálják a közös hangot, de biztos vagyok benne, hogy Benítez a megfelelő személy. Láthattuk a felkészülési időszakban is, hogy a védelemmel lesz több munkája az edzőknek, a gólok jönnek majd maguktól, amiatt nem aggódom."

A jelenleg ifiedzőként dolgozó De la Red szólt a nagy rivális Barcelonáról is: "Lesznek problémái a katalánoknak, hiszen januárig nem játszathatják friss igazolásaikat, a keretük pedig nem elég bő. Ugyanakkor nem tartom bölcsnek összehasonlítani a két együttest, hiszen idén is úgy lesz, ahogy minden évben: mindkét csapat versenyben lesz a végsőkig minden trófeáért."

A Real Madrid hétvégén a Betist látja vendégül, amely kifejezetten jó játékkal csent pontot hazai pályán a Villarrealtól. A    -n jelenleg 1.11-ért fogadhatunk Ronaldóék sikerére.

[2030099] 2015-08-29 22:30:00 Real Madrid - Betisx;
2015-08-28;87
2015-08-29;87
2015-08-30;87
185816