Bundesliga

Felzabálják-e a Farkasok a Kecskéseket?

  • hatharom.com

Kölnben nem igazán megy a Wolfsburgnak, a vendégek bicskája ismét beletörhet a jól erősítő hazaiakba.

A kölniek megállíthatják a Wolfsburgot. - Fotó: dfb.de

A Köln parádésan teljesített az előszezonban, amit sikerült átmentenie a tétmérkőzésekre is, hiszen mind a Német Kupában, mind a Bundesligában győzelemmel rajtolt. A jó teljesítmény főleg a nyári átigazolásoknak volt köszönhető, hiszen a Kecskések alaposan kicombosodtak. A piros-fehéreknek sikerült leigazolniuk Anthony Modestét, Milos Jojicsot, Leonardo Bittencourtot és Frederik Sörensent is. Velük pedig már komoly, nemzetközi kupaszerepléses terveket szövögethetnek Kölnben.

Természetesen a Wolfsburg együttesét sem kell félteni, a tavalyi sikercsapat együtt maradt, a Német Szuperkupát bezsebelték a Farkasok, a Német Kupában és a bajnokságban is győzelemmel rajtoltak. Igaz, ezeken a mérkőzéseken még közel sem teljesítettek úgy Dieter Hecking fiai, mint tavaly, de azt mondják, hogy a győzelmeket nem kell megmagyarázni.

[2002100] 2015-08-22 15:30:00 1. FC Köln - Wolfsburgx

Azonban a Wolfsburgtól ez a játék, amit eddig mutatott, nem biztos, hogy elég lesz a győzelemre szombaton Kölnben, ahol híresen nem megy a Farkasoknak. A vendégek védelmében - hiába áll kiváló játékosokból - benne van a könnyelműség, amit a sikerre éhes hazai játékosok kihasználhatnak. Egyébként is, ha a Köln tudja hozni azt a gyors és fineszes játékát, amit a szezonban eddig nyújtott, akkor simán mattolhatja a vendégeket.

Persze a Bundesliga egyik legjobb csapatát, amely kiváló támadóegységgel rendelkezik, sem kell félteni, hiszen eddig a zöld-fehérek valamennyi meccsükön betaláltak a 2015-2016-os szezonban, és a Kecskések védelme sem egy életbiztosítás.

Véleményünk szerint a Köln-Wolfsburg mérkőzésen perpillanat bármilyen eredmény születhet, így érdemes lehet gólokra fogadni, még pedig arra, hogy mindkét csapat betalál, amelyre kiváló esély van.

Mindkét csapat szerez gólt? - A     szorzói
Igen Nem
1.60 2.00
[2002100] 2015-08-22 15:30:00 1. FC Köln - Wolfsburgx;