Bundesliga

Tovább menetelhetnek Dárdaiék

  • hatharom.com

A Hertha ezúttal a Brement győzheti le, míg Stieber Zoltán Hamburgjára újabb gólgazdag 90 perc várhat.

A Hertha ezúttal a Bremenen léphet át.

Noha a Hertha a felkészülési szezonban nem parádézott, idén már két tétmérkőzést is megnyert, hiszen a Német Kupában a Bielefeld otthonában győzött, míg a Bundesliga rajtján Augsburgból (!) hozta el a három pontot. A sikerek hátterében pedig Dárdai Pál áll, aki ismét előre megjósolta a találkozók lefolyását, és rendkívüli edzői képességével, az egyébként nem túl acélos Hertha, könnyedén vette az előtte álló akadályokat.

Hétvégén a papíron erősebb, ugyanakkor a rendkívül rossz formában lévő Bremen látogat a fővárosba. A zöld-fehérek a Német Kupában az alacsonyabb osztályú Würzburg ellen csak hosszabbítás után jutottak tovább, míg múlt héten hatalmas pofont kaptak hazai pályán a Schalke ellen. A csapatnál rengeteg a probléma, a sérültek száma is nő, a fusztráltságról nem is beszélve.

Összességében ilyen körülmények között a Herthának minden esélye megvan arra, hogy legyőzze a Brement, amely fogadási lehetőségre most kiváló szorzón fogadhatunk.

Háromesélyes fogadás - a     szorzói
Hertha Döntetlen Bremen
2.03 3.35 3.45
[2002102] 2015-08-21 20:30:00 Hertha Berlin - Werder Bremenx;

Ez eddig egyértelműen nem a Hamburg szezonja, hiszen a kikötővárosiak szégyenszemre kiestek az alacsonyabb osztályú Jena ellen a Német Kupából, míg a bajnoki rajton 5-0-ra kikaptak a Bayern München otthonában. Igaz, ebben nincs semmi meglepő, hiszen a HSV, mint gárda, nem üti meg az élvonal szintjét. Hiába vannak jó játékosai az északiaknak, Stieber Zoltánék csapatként nem funkcionálnak jól.

A Stuttgart sem lehet teljesen büszke idei teljesítményére, hiszen a Kölntől hazai pályán simán kikapott a Bundesligában, de azért a svábok a kupában kvalifikálták magukat a következő körbe. A piros-fehérek a nyáron sokat gyengültek, azonban keresve sem találnának jobb helyet Hamburgnál, hogy megszerezzék első győzelmüket a bajnokságban.

Nyíltsisakos meccset várunk, mivel közel azonos képességű gárdák mérik össze tudásukat szombaton, avagy mindkét fél a három pontért lép pályára. Mivel a védelmekben minden meccsen benne van a gól, ezért véleményünk szerint könnyedén összejöhet legalább három találat a szombati Hamburg-Stuttgart meccsen.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.95 1.70
[2002098] 2015-08-22 18:30:00 Hamburg - VfB Stuttgartx;