Cincinnati tenisztorna

Lesz meglepetés vagy tovább menetel a nagy négyes?

A cincinnati tenisztorna csütörtöki játéknapján a nyolcaddöntős küzdelmekre kerül sor.

Profi tenisz-tippeket szeretnél? Nincs más dolgod, mint ellátogatni a LOGIBET.COM oldalunkra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Hosszú idő után ismét úgy tűnik, hogy a nagy négyes uralhat egy tornát. Novak Djokovics, Roger Federer, Andy Murray és Rafael Nadal is magabiztosan vette az első akadályt Cincinnatiben. Mindegyiküknek fontos ez a viadal, hiszen a US Open előtt már nem lesz több alkalmuk versenykörülmények között formába hozni magukat.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a skót van a legélesebb formában közülük, hiszen az előző héten pazar tenisszel győzött Montrealban. Cincinnatiben a hazai kedvenc Mardy Fish ellen kezdett, aki a vártnál sokkal jobb teniszt mutatott és egész szorossá tudta tenni a meccset. Murray azért két szettben megoldotta, de az esőszünetek miatt ottani idő szerint éjfélkor is a pályán volt még. Akárcsak Nadal, aki Jeremy Chardyt intézte el játszmaveszteség nélkül. 

Djokovics és Federer sem veszített szettet, előbbi egy borzasztó látványos meccsen győzött a szerencsés vesztes Benoit Paire ellen, míg utóbbi a spanyol Roberto Bautista-Agut ellen diadalmaskodott. A svájci zseni először lépett pályára a wimbledoni döntője óta, ami meg is látszódott az első felvonásban, hiszen csak 25%-ban ütötte be az első adogatásait, ami még amatőr szinten is elfogadhatatlan lenne...A szerváját még így sem veszítette el, ez pedig jól mutatja, hogy a másodikok mögött is mennyire erős. 

Ha a neveket nézzük, akkor a 16 között Grigor Dimitrov személyében Murray kapta a legnehezebb ellenfelet. Közel sem biztos azonban, hogy nagy meccs kerekedik ebből, a bolgár ugyanis jó ideje csak keresi a formáját. Hatalmas hullám hegyek és völgyek jellemzik a játékát, ha nem kapja össze magát, akkor nem sok esélye lesz. Igen tetszetős a    által a skótra kínált 1.25-ös odds, a kétszettes sikere pedig 1.80-szoros pénzt ér.

Federer ellenfele a világranglista-15. Kevin Anderson lesz, aki ezen a borításon okozhatna fejtörést a svájcinak, ám a korábbi meccseik azt vetítik előre, hogy maximum egy szorosabb játszmára lehet jó a nagy szervás dél-afrikai. Roger győzelmére 1.09-es oddson fogadhatunk. Nem fizet sokkal jobban a világelső továbbjutása sem, Djokovics ellenfele a 24 éves David Goffin lesz. Tehetséges a belga játékos, ám amiben ő igazán erős, abban a szerb riválisa is, így maximum csak a tisztes helytállásban reménykedhet. 

A 14-szeres Grand Slam-bajnok spanyolnak lenne talán a legnagyobb szüksége a győzelemre, de könnyű dolga nem lesz honfitársa, Feliciano López ellen. Tavaly Sanghajban találkoztak legutóbb, akkor López meglepte Nadalt. Abban az időszakban azért a rutinosabb hispán sokkal jobb formának örvendett, Rafa pedig a hosszabb kihagyása után próbálta felvenni a ritmust. López a szerva-röpte és a rengeteg nyesegetése miatt egy borzasztó kellemetlen ellenfél, de azért meglepetés lenne, ha borítaná a papírformát. Nadal továbbjutása 1.25-ös szorzón fogadható, de mivel nem várható sima meccs, így érdemes elgondolkozni a 2-1-es sikerén is, amellyel a tétünk 3.25-szörösét nyerhetjük vissza.

hatharom.com egyébként úgy véli, hogy mind a négy nagyágyú sikerrel veszi majd a második akadályt is, ki könnyebben, ki nehezebben. Ezt elég jó szorzón tehetjük meg, korábban azért a legtöbb esetben a tornák korai fázisában ennyire jól nem fizetett a továbbjutásuk. 

ATP Cincinnati, kombi szelvény - a     szorzói
Kezdés Meccs Tipp Odds
18:25 Novak Djokovics-David Goffin Djokovics 1.04 @ TippmixPro
01:00 Grigor Dimitrov-Andy Murray Murray 1.25 @ TippmixPro
01:00 Rafael Nadal-Feliciano López Nadal 1.25 @ TippmixPro
02:20 Kevin Anderson-Roger Federer Federer 1.09 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1,77