Sportfogadás

Íme, a BL playoff körének legjobb tippjei!

  • hatharom.com

Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal Bajnokok Ligája találkozók szerepelnek szelvényünkön.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították tuti szelvényüket a Bajnokok Ligája playoffkörének első fordulójára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Lazio-Leverkusen
Tipp: Döntetlen
Odds:
3.05 @ Tippmixpro

Egyenlő felek küzdelmére számíthatunk kedden a Stadio Olimpicóban, ahol a Lazio a Leverkusennel találkozik. A játékoskeretek minősége és értéke is közel azonos, egy hajszállal a németek felé billen a mérleg nyelve, amit azonban a hazai pálya előnye ellensúlyoz. A Gyógyszergyáriak ugyan eggyel több tétmeccset játszottak, mint olasz riválisuk, ám a rómaik másfél hete csak és kizárólag erre a találkozóra készülnek. Összességében mivel még csak ez lesz a párharc első találkozója és egyik gárdát sem hajtja majd a tatár, nem sok kockázatot vállnak majd a gárdák, avagy egy esetleges döntetlen esetén sem mennének fejjel a falnak. Az iksz szorzója pedig kiváló.

[2072948] 2015-08-18 20:45:00 Lazio - Bayer Leverkusenx;

BATE Boriszov-Partizan Belgrád
Tipp: Partizan Belgrád
Odds: 
3.50 @ Tippmixpro

Vélhetően a bukmékerek nem nézték a BATE Boriszov Videoton elleni találkozóit, mivel ha nézték volna, akkor nem adnának ekkora szorzót a Partizan Belgrádra. A fehérorosz bajnok enyhén szólva sem túl acélos, a Vidi magának köszönhette, hogy nem jutott túl rajta. A BATE ráadásul igen rossz formába került, hiszen hazája bajnokságban is elkezdett bukdácsolni. Ezzel szemben a Partizan Belgrád idén igen dinamikus támadófutballt játszik, jó formában van, ráadásul kiváló játékosok (több U20-as világbajnok, Valerij Bozsinov, Szasa Ilics, stb.) alkotják a keretet, avagy a szerbeknek minden esélyük megvan, hogy már az első mérkőzésen legyőzzék a fehérorosz bajnokot.

[2072871] 2015-08-18 20:45:00 BATE Borisov - Partizan Belgradx;

Basel-Maccabi Tel-Aviv
Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 2,5 felett
Odds: 
1.75 @ Tippmixpro

Mind a Basel, mind a Maccabi Tel-Aviv rendkívül gólgazdag mérkőzéseket vív idén, ráadásul nem csak hazájukban, hanem a Bajnokok Ligájában is. Az előző selejtezőkörben a felek első találkozói sikeredtek sokgólosra, avagy nagy az esélye annak, hogy a gárdák a szerdai találkozón se parkoltatják be a buszt a kapujuk elé, hanem felveszik a kesztyűt. Egyébként is a csapatok közös múltja is azt vetíti elő, hogy a gólzápor ismét áthalad a Szent Jakob Park felett, hiszen a 2013-2014-es szezonban négyszer találkoztak a gárdák egymással, amely találkozókon összesen 10 gól született, avagy nem lennénk meglepve, ha a felek szerdai találkozója ezúttal is legalább három találatot hozna.

[2072869] 2015-08-19 20:45:00 Basel - Maccabi Tel-Avivx;
A hatharom.com BL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Kedd, 20:45 INFO Lazio-Leverkusen Döntetlen 3,05 @ TippmixPro
Kedd, 20:45 INFO BATE Boriszov-Partizan Belgrád Partizan Belgrád 3,50 @ TippmixPro
Szerda, 20:45 INFO Basel-Maccabi Tel-Aviv A mérkőzés góljainak a száma 2,5 felett 1,75 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 18,68