Tipp

Ismét felszállunk a Rapid-expresszre

  • Tomihmv

Szerdán újfent pályára lép a Rapid Wien, naná, hogy ismét fogadunk a zöld-fehérek meccsére.

A Rapid ismét gólgazdag meccset játszhat.

Rapid Wien-Sahtar Donyeck
hatharom.com-tipp: A márkőzés góljainak a száma 2,5 felett
1.85 @ Tippmixpro
Eddig éri meg: 1.75
Tipperősség: 5/10

A Rapid Wienre idén jó ómen fogadni, hiszen idén eddig négyszer tettünk a zöld-fehérek mérkőzésére és háromszor is hozták a profitot. Szerdán a bécsi csapat egy európai élcsapattal, nevezetesen a Sahtar Donyeckkel találkozik a Bajnokok Ligája playoff körének első mérkőzésén.

Az esélyek a vendégek mellett szólnak, hiszen rutinosabbak, mint a hazaiak, azonban, ha az osztrákok azt nyújtják, amit idén eddig, avagy 90 percen keresztül támadnak, akkor meglepetésre is képesek lehetnek. Tudniillik ez a taktika vezet eredményre az osztrákoknál, hiszen így nyertek Salzburgban és Amszterdamban is, amikor pedig megpróbáltak védekezni, akkor egy félidő alatt - Ajax elleni odavágó szünetében 0-2-re álltak a bécsiek - majdnem elrontották azt, amit egy év alatt építettek fel. A nyílt támadójáték pedig ugye magában hordozza a rengeteg gólt, hiszen a bécsiek idei valamennyi (!) meccsén született minimum három találat.

Ez a mentalitás a Sahtarnak is fekszik, hiszen a donyeckieknek végre nem bunkervédelmet feltörniük, mint az ukrán ligában, ráadásul akár kontrajátékra is berendezkedhetnek, ami az egyik legnagyobb fegyverük, köszönhetően a villámgyors támadóiknak.

Összességében minden jel arra mutat, hogy a Rapid Wien-Sahtar Donyeck találkozón könnyedén összejöhet legalább három találat, amely fogadási opcióra most kiváló szorzón fogadhatunk.

[2072955] 2015-08-19 20:45:00 Rapid Wien - Sahtar Donyeckx;