NB I

Borítékolható a Fradi sikere?

  • hatharom.com

Örökrangadóra készül szombaton a Ferencváros és az MTK, a hétvégi mérkőzésen pedig ismét a IX. kerületiek az esélyesek.

Alighanem a Fradi ötből öttel kezdi a bajnokságot.

A hétvége főmérkőzése az NB I-ben a szombat este megrendezésre kerülő 207. Ferencváros-MTK örökrangadó lesz. A találkozót a hazaiak várják jobb passzban, hiszen Thomas Doll együttese eddig valamennyi bajnoki mérkőzését megnyerte, míg a vendégek felemásan teljesítenek az élvonalban.

A hétvégén is jó esélye van a hazai csapatnak a győzelemre, hiszen a Fradinak mindig jól megy otthon az MTK ellen, mivel legutóbbi kilenc (!) otthoni tétmeccsüket Böde Dánielék rendre megnyerték nagy riválisuk ellen. Még úgy is a zöld-fehérek a favoritok, hogy a Ferencvárosnak nincs két igazi belső védője, mégis Leandro kiválóan teljesít átmeneti posztján. Az előre játékban pedig idén kimagaslik az NB I-ből Thomas Doll gárdája, gyakorlatilag bármely gárdának képesek két, három, akár négy gólt is lőni.

[2005794] 2015-08-15 20:30:00 Ferencváros - MTKx;

Az MTK-nál Garami József távozása után László Csaba vette át a kormánykereket, a kék-fehérek játékstílusa pedig megváltozott, ami nem vált az előnyükre. Noha a vendégek próbálnak többet törődni a védekezéssel, látható, hogy a Kanta Józseféknek ez abszolút a gyengéjük, hiszen amely meccsen nem kaptak gólt, ott is csak és kizárólag a szerencséjüknek köszönhették azt. Pedig még nem is találkoztak az élvonal legjobb támadóarzenáljával.

Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy a zöld-fehérek idén az első számú várományosai a bajnoki címnek, de ahhoz, hogy a bajnokság végén a nyakukba kerüljön az aranyérem, az ilyen mérkőzéseken nem hibázhatnak. Véleményünk szerint nem is fognak, ráadásul, az FTC remek bajnoki szereplése miatt rengeteg néző látogat ki a találkozóra, ami egyértelműen a hazaiak malmára hajtja a vizet. Úgy véljük, hogy az MTK nem jelent gondot Gera Zoltánéknak, akik minden nehézség nélkül több góllal is legyőzhetik a kék-fehéreket.

Fogadás a mérkőzésre európai hendikeppel - a     szorzói
FTC -1 Döntetlen (FTC -1) MTK +1
2.05 3.25 2.80