Bundesliga

Újabb pofont kaphatnak Stieberék

  • hatharom.com

A Jena elleni szégyenteljes kupabúcsú után ezúttal a Bayern München láthatja el a Hamburg baját.

A Bayernnek nem jelenthet gondot a Hamburg legyőzése.

Alighanem az előttünk álló hétvége legsimább mérkőzését rendezik pénteken Münchenben, ahol a Bayern a Hamburgot fogadja. Noha a bajorok a Wolfsburg ellen elbukták a Német Szuperkupát, és a Német Kupában is csak 3-1-re győztek a Nöttingen otthonában, mégis minden jel arra mutat, hogy nagyarányú győzelemmel kezdik a Bundesligát.

Azért is alapozhatunk erre, mert a bajorok a kedvenc ellenfelüket fogadják az Allianz Arénában, nevezetesen a Stieber Zoltánt soraiban tudó Hamburgot. A HSV-nek nem igazán megy a piros-kékek ellen, főleg idegenben, hiszen a legutóbbi négy müncheni látogatásuk alkalmával rendre alulmaradtak, sőt igen nagy zakókat kaptak, hiszen februárban 8-0-ra (!), míg két éve márciusban például 9-2-re (!) kapott ki a HSV. Az előjelek alapján pedig most is alapos verésben részesülhetnek a kikötővárosiak.

[2001675] 2015-08-14 20:30:00 Bayern München - Hamburgx;

A vendégeknek nem sikerült a vérátömlesztés a nyáron, a felkészülési találkozókon sem sziporkáztak, és akkor ott van a szégyenteljes kiesés a Német Kupából az alacsonyabb osztályú Jena ellen. A bajorok viszont a múlt héten az Audi Kupán a Milant és a Real Madridot is legyőzték, míg a Német Kupában kissé felforgatott csapattal hozták a kötelezőt, avagy a Wolfsburg elleni fiaskót követően kezdik elkapni a fonalat.

Összességében úgy véljük, hogy ezúttal is csak egy csapat lesz a pályán, amely nevezetesen a Bayern München lesz, avagy egyáltalán nem lenne meglepetés, ha Pep Guardioláék ismételten kiütnék Stieber Zoltánékat. Mi legalább háromgólos hazai győzelmet várunk, amelyre most remek szorzón fogadhatunk.

Fogadás európai hendikeppel a Bayern München-Hamburg meccsre - a     szorzói
Bayern München -2 Döntetlen (Bayern München -2) Hamburg +2
1.70 3.85 3.10