Montreali tenisztorna

Ütős triplával nyitjuk a hetet

  • hatharom.com

A montreali tenisztorna nyitónapján három tippel indulunk a bukik ellen.

Philip Bester-Gilles Müller
Hatharom-tipp: Müller 2-0
1.40 @ TippmixPro

2005 és 2007 után a montreali szervezők ismét bizalmat szavaznak a kanadai Philip Besternek. A hazai játékos pályafutása legjobb világranglistás helyén áll (255.), de azért olyan óriási fejlődést nem mutat, hiszen még mindig Futures- és Challenger-tornákon próbál helytállni. Eddig nem sikerült még ATP-tornán meccset fognia (0-4), sőt szettet sem tudott nyerni. Meglepő lenne, ha ez a sorozat éppen a nagy formában lévő Gilles Müller ellen szakadna meg. A balkezes luxembourgi Atlantában és Washingtonban is remek tenisszel rukkolt elő, Besternél kategóriákkal jobb játékosokat győzött le 2-0-ra, nem valószínű, hogy a kanadai srác túl nagy kihívást okoz majd számára. 

Andreas Seppi-Gilles Simon
Hatharom-tipp: Simon
1.30 @ TippmixPro

Fura lehet, hogy ennyire alacsony oddson adják Gilles Simon győzelmét, hiszen a világranglistán nem sok hely választja el ellenfelétől, Andreas Seppitől. Igen ám, de az olasz teniszező sérüléssel bajlódik, legutóbb Kitzbühelben nem is tudta végigjátszani a meccsét. Simon viszont jó formának örvend, a kiváló füves pályás eredményeinek köszönhetően újra ott kopogtat a top 10 kapuján. A kisebb júliusi salakos viadalokat most kihagyta, inkább rákészült a tengerentúli Mastersekre, no meg persze a US Openre. Egyértelműen ő van jobb passzban, és az egymás elleni mérlegük is neki kedvez, hiszen az eddigi hat összecsapásukból ötöt is behúzott. 

Hyeong Chung-Leonardo Mayer
Hatharom-tipp: 22,5 játék felett
1.80 @ TippmixPro

A dél-koreai Hyeon Chung az egyik legtehetségesebb fiatal játékos, akinek a nevével egyre gyakrabban találkozunk az ATP-tornákon is. Legutóbb Washingtonban láthattuk, ahol a rutinos Dudi Selán átgázolt, majd szépen helytállt Marin Cilic ellen is. Hasonló teljesítményt várunk tőle Leonardo Mayer ellen. Igaz, hogy a füves szezonban összefutottak, és akkor az argentin nagyon simán győzött, viszont a fű elég speciális borítás, kemény pályán több keresnivalója van a dél-koreainak, aki hétről-hétre gyűjti a tapasztalatokat a profik között. Nem lesz ez egy egyszerű meccs Mayernek, múlt héten Washingtonban is megszenvedett az első összecsapásán. 

ATP Montreal, kombi szelvény - a     szorzói
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
18:30 Andreas Seppi-Gilles Simon Simon 1.30 @ TippmixPro
20:00 Hyeong Chung-Leonardo MAyer 22,5 játék felett 1.80 @ TippmixPro
00:30 Philip Bester-Gilles Müller Müller 2-0 1.40 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,28
További tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!