Premier League

Visszavág-e a Liverpool a Stoke-nak?

  • hatharom.com

A tavalyi utolsó fordulóban a Fazekasok 6-1-re verték a Liverpoolt, a Vörösök most visszavágnának.

A liverpooliak visszavágásra készülnek vasárnap.

A tavalyi, utolsó Premier League forduló egyik legnagyobb meglepetése egyértelműen az volt, hogy a Stoke 6-1-re (!) legyőzte a Liverpool együttesét. Ha ekkora különbségű hazai sikerre nem is, de a Fazekasok győzelmére mutatkozik némi esély.

A piros-fehérek a nyári szünetben ugyan elveszítették Asmir Begovicot és Steven N'Zonzit, de az igazolásai pazarul sikerültek Mark Hughesnak, hiszen Joselu, Marco van Ginkel, Ibrahim Afellay, Shay Given és Glen Johnson is fazekas lett erre az idényre. Ezen játékosokkal pedig egyértelműen acélosabbak lettek a hazaiak, a tavalyi kilencedik helyezésüket akár jobbra is cserélhetik. Ehhez viszont az kell, hogy a Britannia Stadionban hasonlóan jól szerepeljenek, mint az elmúlt idényben, és olyan skalpokat is begyűjtsenek, mint amilyet a nyitófordulóban szerezhetnek. Igaz, Ryan Shawcross, Marko Arnautovic és Marc Wilson is kihagyhatja a vasárnapi találkozót.

[1987040] 2015-08-09 17:00:00 Stoke City - Liverpoolx;

A Liverpool komoly vérátömlesztésen esett át a nyári szünetben, hiszen a Vörösöktől távozott Raheem Sterling, a legenda, Steven Gerrard, Glen Johnson, Iago Aspas, Rickie Lambert és Javier Manquillo, míg az érkező oldalon Christian Benteke, James Milner, Roberto Firmino, Danny Ings, Nathaniel Clyne és Bogdán Ádám neve lelhető fel.

Brendan Rodgersék komoly csapatokkal nem találkoztak a felkészülési szezonban, de így se sziporkáztak, sőt angol szaklapok szerint még időre volna szüksége a vendégeknek, mire igazi csapatot alkotnak. Ideje viszont nincs a Liverpoolnak, vasárnap már bajnokin van jelenése a csapatnak, méghozzá úgy, hogy Roberto Firmino, Daniel Stturridge, Joe Allen és Jon Flanagan is kimarad a keretből sérülés miatt.

Az utóbbi években a Stoke és a Liverpool a Britannia Stadionban mindig gólgazdag találkozókat vívott, hol az egyik, hol a másik fél sikerével. Véleményünk szerint ez most is így lesz, hiszen ismételten egy kiszámíthatatlan találkozóra kerül sor vasárnap, ám arra minden esély megvan, hogy ezúttal is mindkét csapat betaláljon.

Mindkét csapat szerez gólt a Stoke-Liverpool meccsen? - a     szorzói
Igen Nem
1.75 1.85