Európa Liga

Csodára készül a Debrecen Norvégiában

A Loki 2-3-ról sem adja fel, Kondás Elemér legénysége Trondheimben hatalmas meglepetésre készül.

A múlt heti odavágó után vajmi kevés esélye maradt a Debrecennek a továbbjutásra a norvég Rosenborg ellen. Egy bravúros első félidőt követően fordult a mérkőzés képe, és a norvégok megmutatták, bizony ők a párharc esélyesei. Hogy a végén számítani fog-e Bódi Ádám gólja, abban csak reménykedni tudunk, mindenesetre a bukik nem adnak sok esélyt a magyar csapatnak.

   
  1 X 2
Rosenborg-Debrecen 1.50 4.10 5.25

"Egy héttel ezelőtt mindenki láthatta, hogy a Rosenborg erős csapat. Fordulatos mérkőzést játszottunk ellenünk, az akkor szerzett tapasztalatokból építkezünk. Sajnos hátrányból indulunk a mérkőzésen, de természetesen nem adjuk fel. Szeretnénk legalább olyan támadójátékot produkálni, mint otthon tettük, ugyanakkor a védekezésre sokkal jobban kell figyelnünk. Mindent megteszünk ezért, hogy jó eredménnyel távozzunk Norvégiából. Nagyon bízom benne, hogy sikerül ezt megvalósítani." - nyilatkozta Kondás Elemér.

A tervezett kezdőcsapat (dvsc.hu)

Ami a tervezett kezdőcsapatot illeti, a mesternek két fontos hiányzót kell pótolnia, hiszen a védelem közepéből Dusan Brkovics esett ki eltiltás miatt, míg Szakály Péter sérülést szenvedett Kispesten, hetekig harcképtelen lesz. A Loki felállása jelen állás szerint két szűrős lesz, míg egy klasszikus támadóval, Sidibével kezd a Cívisváros. Érdekesség, hogy a gólokat sorban termelő Castillion ismét nem lesz kezdő, illetve az is, hogy Verpecz a sorozatos bizonytalankodások után a kapuban ragadt.

Nincs mire várnia a Debrecennek, hiszen több góllal kell nyerniük Trondheimben. Ha úgy tudják nyomás alatt tartani a norvégokat a hajdúságiak, ahogy tették azt a Nagyerdőben, lehet keresnivalója a csapatnak, de a realitások azért azt mutatják, csoda kell a továbbjutáshoz. A fogadóirodák jelenleg hétszeres pénzt fizetnének, amennyiben nem esne ki a Loki.

Ha érdekel, mi profi tippmestereink tutija a találkozóra, látogasd meg a Logibet rendszerét, ahol számtalan tipp vár az Európa Liga mai játéknapjára!
[2040366] 2015-08-06 19:00:00 Rosenborg - Debrecenx;