Felkészülés

Ilyen, amikor a Real Madrid erős underdog egy meccsen

A bukik szerint Ronaldo nélkül a Real Madridnak nem sok esélye van a Bayern München ellen.

Kedd este lezajlottak az elődöntők a 2015-ös Audi Kupán. A Real Madrid kissé döcögős játékkal, de legyőzte a Tottenham csapatát, a Bayern München azonban igazi gálát bemutatva kiütötte a Milant úgy, hogy akár 6-7 gólt is tehetett volna közé a német bajnok, ha Diego Lopez nem véd parádésan.

   
  1 X 2
Bayern München-Real Madrid 1.85 3.40 3.35

A tervezett kezdőcsapatokban sok változás nem várható, annyi bizonyosnak tűnik, hogy a spanyoloknál Keylor Navas veszi át Kiko Casilla helyét, míg Guardiola ezúttal kezdőként adhat szerepet a Milan ellen fantasztikus gólt szerző Lewandowskinak.

Várható kezdőcsapatok
Bayern Munich: Neuer; Alaba, Benatia, Boateng, Lahm; Vidal, Thiago; Costa, Muller, Robben; Lewandowski
Real Madrid: Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Modric, Kroos; Rodriguez, Bale, Isco; Jese

A Bayern játékosai rendkívül motiváltnak tűntek, élvezték a játékot az elődöntőben. Benzema és Ronaldo hiányában a Real Madrid nem volt annyira meggyőző már a Tottenham ellen sem, a bőrnadrágosok pedig néhány kategóriával az angolok felett helyezkednek el. Egy ilyen mérkőzésen a gólokra fogadni talán nem túl vakmerő döntés, így mi a győztes megjósolása helyett inkább erre voksolunk.

   
2.5 gól felett 3.5 gól felett
TippmixPro @1.55 TippmixPro @2.30

A bronzmérkőzésen a Tottenham és az AC Milan csap össze. Az elődöntők alapján egyértelműen az angolok az esélyesebbek, de gólzáporra ne számítsunk. 1.90-et fizet a magyar állami fogadóiroda, ha maximum két találat esik.

2015-08-05;489