La Liga

A Real Madrid a legtürelmetlenebb klub a világon - Van der Vaart

A holland játékos örömmel emlékszik vissza a madridi évekre, és nem is olyan sokára pályára is léphet egykori csapata ellen.

A korábbi Real Madrid-játékos, Rafael van der Vaart 2008 és 2010 között játszott a Galaktikusoknál, ahol azt tapasztalta, nagyon hirtelen tudnak megváltozni a dolgok, ha nem jönnek az eredmények.

"Ha ennél a klubnál nem nyersz semmit, az egy hatalmas probléma. A Real Madrid a világ legtürelmetlenebb klubja, egy vereség és vége a világnak. Mindazonáltal büszke vagyok arra, hogy itt játszhattam két évig. Akkor szerződtem Madridba, amikor Ramon Calderon volt az elnök, Predrag Mijatovics a sportigazgató és Bernd Schuster az edző. De három hónap alatt mindhárman távoztak, őrület!"

A holland középpályás beszélt a nyári szezon alatt Portóba távozó kapuslegendáról, Iker Casillasról is: "Szomorú volt az ő elszerződése. Annyi mindent nyert, ennek ellenére a tisztelet teljes hiánya vette körül a távozását. A Real Madrid és Casillas neve mára egybeforrt. Nagyon remélem, a Portónál megkapja az esélyt, hogy bebizonyíthassa, mennyire jó kapus."

A 32 éves klasszis idén nyáron csatlakozott a Real Betis együtteséhez, így idén akár pályára is léphet a Real Madrid ellen.

[1976291] 2015-08-04 18:15:00 Real Madrid - Tottenham Hotspurx;