Sportfogadás

Szerdai tenisz hármasfogat

  • hatharom.com

Páros és egyéni meccs is szerepel a hétközi tenisz-kombinkon.

Stéphane Robert-Thomaz Bellucci
Hatharom-tipp: Bellucci
1.12 @ TippmixPro

A brazil Thomaz Bellucci igazi gstaadi specialista, 2009-ben és 2012-ben is sikerült már megnyernie ezt a tornát, amely a nagy többségtől eltér, hiszen itt magaslaton játszanak. Magabiztos rajtot vett most is a dél-amerikai salakspecialista, és a folytatásban sem vár rá nehéz feladat, ellenfele ugyanis a nála 336 hellyel hátrébb rangsorolt Stéphane Robert lesz. A veterán francia Futures- és Challenger-szinten jó játékosnak számított, ATP-tornákon viszont soha nem tudott igazán eredményes lenni. Az, hogy most itt van a második fordulóban már komoly teljesítmény tőle. A főtáblán egyébként a formán kívüli Joao Souzát búcsúztatta. A magaslaton mindig jól teniszező Bellucci már túl nagy falat lesz számára, sima győzelem várható a brazil játékostól. 

Bryan/Bryan-Groth/Guccione
Hatharom-tipp: Bryan/Bryan
1.15 @ TippmixPro

A világ legjobb párosának számító Bryan-tesók az amerikai keménypályás szezonra mindig nagy figyelmet fordítanak, idén pedig pláne, hiszen egyik Grand Slamet sem tudták begyűjteni és már csak a US Open maradt, ahol egyébként címvédőként indulnak majd. Ennyire korán nem szokták megkezdeni a felkészülést, de most ők is érzik, hogy nincs minden rendben a játékukkal. Ettől függetlenül persze még így is magas szinten teljesítenek és Atlantában toronymagas favoritnak számítanak. Az első meccsük a Sam Groth, Chris Guccione duó ellen lesz, akik tavaly egész jól muzsikáltak, idén viszont alig játszottak együtt és, amikor elindultak valahol, akkor is általában korán búcsúztak. A nagy adogatásaik miatt kellemetlen ellenfélnek számítanak, de ez önmagában kevés lesz Bryanék ellen.

Elitsa Kostova-Laura Siegemund
Hatharom-tipp: Siegemund 2-0
1.35 @ TippmixPro

A bolgár Elitsa Kostova januárban játszott egy kisebb ITF-tornán döntőt, azóta viszont nem sok maradandót alkotott. Különösen gyengén ment neki az elmúlt két hónapban, 10 vereség mellé csupán két győzelmet tudott szerezni, azt is gyenge teniszezők ellen. A német Laura Siegemund viszont nem panaszkodhat, főtáblára jutott Wimbledonban és egy hazai ITF-en is jól szerepelt. Az első körben sima 6-2, 6-1-gyel takarította el az útból azt a Marina Melinkovát, aki komolyabb játékerőt képvisel, mint Kostova. A bolgárral egyébként találkozott már idén, méghozzá a marrakechi selejtezőben, akkor Siegemund 6:4, 7:5-re győzött. Úgy véljük a német lány ismét szettveszteség nélkül veri majd Kostovát.

Tenisz-kombi - a     szorzói
Időpont Torna Mérkőzés Tipp Odds
15:30 WTA Florianopolis Elitsa Kostova-Laura Siegemund Siegemund 2-0 1.35 @ TippmixPro
17:00 ATP Gstaad Stéphane Robert-Thomaz Bellucci Bellucci 1.12 @ TippmixPro
02:00 ATP Atlanta Bryan/Bryan-Groth/Guccione Bryan/Bryan 1.15 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.74
További tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!