Bajnokok Ligája

Kelet-európai óriások harca a harmadik fordulóban

A Fenerbahce és a Sahtar Donyeck már a harmadik fordulóban egymásnak feszül a BL-ben.

A Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében még csak az a tét, melyik együttesek kapnak lehetőséget arra, hogy kiharcolják a főtáblát. A korai szakaszban még számtalan olyan párharc van, ahol kisebb csapatok találkoznak egymással, hogy mást ne mondjunk a moldovai és az albán bajnok közül például az egyik biztosan főtáblás lesz legalább az Európa Ligában. Aligha lehet viszont legyinteni a Fenerbahce-Sahtar Donyeck párosra, hiszen két igen patinás csapat találkozik egymással.

Fenerbahce-Sahtar Donyeck
   
1 X 2
2.35 3.15 2.70

Az előjelek mindkét fél számára kecsegtetőek lehetnek. Az ukránok remekül kezdték a bajnokságot, a Szuperkupa elhódítása után a Premier League-ben is pontveszteség nélkül állnak. Már a felkészülési időszak alatt is jól ment a góllövés Mircea Lucescu tanítványainak, ami azt tekintve különösen nagy bravúr, hogy Luiz Adriano mellett Douglas Costa is távozott a csapatból. A törökországi kiránduláson ráadásul az egyik belső védő, Kucher nem lehet ott eltiltás miatt, Wellington sérüléssel bajlódik, a középpályás Fredet pedig doppingvétségen kapták. A brazil játékos a Copa Américán produkált pozitív eredményt, így valószínűleg nem játszik a Fener ellen.

A Bajnokok Ligája keddi és szerdai játéknapjára is számtalan tippel vár benneteket a Logibet!

A Fenerbahce csapatánál már lényegesen örömtelibb átigazolási szezonon vannak túl. A távozók között ugyan van fontosabbnak tűnő játékos, hiszen Dirk Kuyt, Emre Belözuglu és Pierre Webó is alapembernek számított, de helyettük érkezett például Simon Kjaer, Nani, Josef de Souza vagy éppen Robin van persie. Mint azt a Fener portugál tréner, Vitor Pereira elmondta: "Az új sztárigazolásaink, Van Persie és Nani is valószínűleg kezdeni fognak a Sahtar ellen".

Nagyon izgalmas párharcra van kilátás, az ukrán csapat számít papíron rutinosabb szereplőnek, hiszen a Fener 2009 óta nem járt a főtáblán. Ugyanakkor jelenleg a hazai csapat a keret alapján is erősebbnek tűnik és a törökországi hangulat is az ő malmukra hajthatja a vizet, így mi inkább a hazai győzelemre voksolunk 2.35-ös szorzóért.

[2039723] 2015-07-28 20:00:00 Fenerbahce - Sahtar Donyeckx;
2015-07-28;42
2015-07-29;42