Felkészülés

Következik a nyár legnagyobb meccse!

Ha José Mourinho valóban nem pihenteti legjobbjait, könnyedén elkaphatja a Chelsea a Barcát.

Már eddig is számtalan csúcsderbit láthattunk a legnagyobbak felkészülési tornáiról, hiszen a Barcelona-Manchester United, a Manchester City-Real Madrid vagy éppen a PSG-Chelsea sem nevezhető jelentéktelen párosításnak. Azonban talán még ezek is eltörpülnek az angol és a spanyol bajnok összecsapása mellett.

   
Chelsea Döntetlen Barcelona
2.55 3.15 2.35

A Chelsea számára a Barcelona ellen zárul az észak-amerikai túra és a felkészülés érdemi része is, hiszen hétvégén már a Community Shieldért küzd meg a Wembley Stadionban az Arsenallal. Ennek jegyében José Mourinho vélhetően legjobbjait küldi harcba, így például visszakerül a kapuba Thibaut Courtois, valamint Diego Costa is kezdőként kaphat szerepet.

[2044510] 2015-07-29 02:05:00 Chelsea - Barcelonax;

Ami a másik oldalt illeti, a Barcelona egy kicsit jobban ráér, hiszen csak 11-én kezdődik számukra az éles szezon. Addig még a Fiorentina és a Roma elleni is megküzdenek Suárezék. A keret továbbra is tartalékos, hiszen Neymar és Messi mellett Vidal és Arda Turan sem bevethető, így a kezdőben ott lehet Munir El-Haddadi és Sandro Ramirez is akár.

Várható kezdőcsapatok
Chelsea: Courtois; Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta; Matic, Zouma; Willian, Oscar, Hazard; Costa
Barcelona: Ter Stegen; Bartra, Pique, Mathieu, Alba; Busquets, Iniesta, Rakitic; Rafinha, Suárez, Munir

Eddig mindkét oldal gólgazdag mérkőzéseken van túl, a tengerentúli tornán minden meccsen lőttek és kaptak is gólt. A tervezett kezdők alapján a Chelsea tűnik erősebbnek, ráadásul előrébb is járnak a felkészülésben. Ha José Mourinho tényleg nem pihenteti legjobbjait a hétvégi Community Shieldre, akkor bizony nem valószínű, hogy vereséget szenvednek a sztárjait nélkülöző Barcelonától.

hatharom.com-tipp: Chelsea vagy döntetlen
TippmixPro @1.45
A mérkőzést a DIGI Sport 1 hajnali 2 órától élőben közvetíti!
[2044510] 2015-07-29 02:05:00 Chelsea - Barcelonax;