Serie A

Chiellini nem aggódik, jövőre is erős lesz a Juventus

A középhátvéd szerint az új szerzeményekkel és a fiatal tehetségekkel együtt idén is ütőképes lesz az Öreg Hölgy.

Igen élénk átigazolási szezon zajlik éppen Torino fekete-fehér részében. A Zebrák olyan sztárokat szerződtettek, mint Sami Khedira vagy Mario Mandzukic, de a távozók között is nagy neveket találunk, mint Andrea Pirlo vagy Carlos Tévez, de Arturo Vidal is hamarosan aláírhat a Bayernhez. Giorgio Chiellini azonban nem aggódik, szerinte rendben lesz a keret.

Fontosabb nyári érkezők és távozók a Juventusnál
Érkezett Honnan? Távozott Hová?
Paulo Dybala Palermo Andrea Pirlo New York City
Sami Khedira Real Madrid Angelo Ogbonna West Ham United
Mario Mandzukic Atlético Madrid Carlos Tévez Boca Juniors
Simone Zaza Sassuolo Arturo Vidal (?) Bayern München

"Még akár lehetnek további érkezők is, de szerencsére a legfontosabb játékosok maradtak. Persze akik elmentek, ők is nagyon sokat tettek a klubért, de a helyetteseik is jól fognak teljesíteni. Mandzukic és Khedira már bizonyították, hogy igazi vezérek és kulcsjátékosai lesznek a csapatnak. De ott vannak még a fiatal tehetségek, akik még tovább növelik a csapat lehetőségeit. Együtt maradt a mag, nem kell a nulláról kezdenünk semmit. A csapat rutinos váza megvan és olyan fiatal tehetségeink vannak, mint Dybala" - nyilatkozta Chiellini.

A Juventus még felkészülése elején tart, első barátságos mérkőzésükön 2-0-s vereséget szenvedtek a Dortmund ellen. Massimilano Allegri fiai augusztus 8-án játsszák első tétmeccsüket, Sanghajban a Lazio lesz az ellenfelük az Olasz Szuperkupában.

Juventus-Lazio
   
1 X 2
2.00 3.25 3.65
[1980138] 2015-08-08 14:00:00 Juventus - Laziox;