Tipp

Máltán sem lehet gondban a West Ham védelme

  • varin

Eddig mindössze egyetlen lövést kellett védenie a WHU kapusainak. Máltán is stabil védekezésre számítunk a Kalapácsosoktól.

Amilyen jó a West Ham védekezése, olyan gyenge a támadójátékuk. A Birkirkara elleni első meccsen sorra hagyták ki a helyzeteket, több góllal is nyerhettek volna, de végül csak 1-0 lett, egy kései góllal. Az ellenfélnek azonban momentuma sem volt, egy veszélytelen próbálkozást leszámítva szinte át sem lépték a félpályát. De nagyjából ez volt jellemző a West Ham eddigi kupameccseire. A Lusitans elleni két meccsen és a Birkirkara elleni odavágón összesen egyetlen lövés találta el a kapujukat. A védelem amúgy is jó nevekből áll, összeszokott játékosok alkotják, tavaly a 38 meccsen bekapott 47 gól is jó adatnak mondható.

James Tomkins többnyire hátul főszereplő, de ezúttal gólt is szerzett

Adrián személyében elég jó kapusuk van, kevésbé hajlamos a bakikra. Az 1-0-s odavágó miatt nem hiszem, hogy félvállról veszik majd a találkozót Slaven Bilic fiai, így a legjobbakkal fognak kiállni. Mivel a góllövéssel akadtak problémáik korábban, elképzelhetőnek tartok egy 0-0-t vagy 0-1-et, de nem hiszem, hogy gólfeszivál lesz.Tippem azért a Birkirkara góljaira vonatkozik és nem a meccs underre, mert ha mégis kiszakad a gólzsák a londoniakból, akkor veszíthetnénk is.

Birkirkara-West Ham United
hatharom.com-tipp: Birkirkara góljainak száma: 0
TippmixPro @1.95
Eddig éri meg: 1.88
Tipperősség: 5/10
[1995107] 2015-07-23 20:45:00 Birkirkara - West Ham Unitedx;