Bajnokok Ligája

Meggondoltuk magunkat a Vidi kapcsán

Az oddsok és a beérkező információk alapján nemhogy nem nyeretnénk a Vidit, még egy vereséget is el tudunk képzelni a magyar bajnoktól.

Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, több tippmesterünk is epekedve várta a The New Saints-Videoton mérkőzés oddsait. Mint arról beharangozónkban is írtunk, a legelső oddsok még több, mint barátiak voltak, hiszen 2.50-ért is el lehetett kapni a magyar bajnok sikerét Walesben. De mi változott azóta?

Az még hagyján, hogy szlovák játékvezető fogja dirigálni a kinti találkozót, ami nem jó előjel, de a fehérváriak utazó kerete sem tűnik acélosnak. A 18 fős keretből az első számú gólfelelős, Feczesin Róbert meghúzódott, rajta kívül Rémi Marevál sérült, három játékosnak (Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics és Marko Ivanovszki) adminisztrációs problémái vannak.

A Videoton utazó kerete
Kapusok: Gábor Péter, Gyánó József
Mezőnyjátékosok: Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Juhász Roland, Paulo Vinícius, Lang Ádám, Fejes András, Pátkai Máté, Simon Ádám, Dinko Trebotic, Kees Luijckx, Kovács István, Gyurcsó Ádám, Koltai Tamás, Filipe Oliveira, Marko Pajac, Sejben Viktor

A kezdő kapus tehát valószínűleg az a Gábor Péter lesz, aki nem védett még a legjobbak között, az előző szezont az NB III-as csapatban játszotta végig.

A Tippmixpro oddsai hétfő délután a mérkőzésre
The New Saints - Videoton
1 x 2
4.10 3.45 1.75

Mindennek ismeretében különösen érdekes, hogy az irodáknál inkább csökken a magyar bajnok szorzója, mintsem emelkedik. A    -n például korábban 2.20-ért is fogadható volt a Casoni-csapat győzelme, hétfő délutánra viszont ez 1.75-ig romlott. Egyelőre még nem kínálnak oddsot a bukik arra, hogy a walesi kiscsapat betalál hazai pályán, mindenesetre érdemes lesz figyelni a szorzókra, ráadásul ha valaki azzal taktikázik, hogy a hírek ismeretében nőni fog majd a Vidi szorzója, érdemes lehet megfogadni az 1x-et minél hamarabb.

[1994962] 2015-07-14 20:00:00 TNS - Videotonx;
2015-07-14;42