Átigazolás

Magyar csatárral erősített a Fradi

A Ferencvárosi Torna Club mindenben megállapodott a Haladással, valamint Radó Andrással, így hivatalossá vált, hogy a 21 esztendős játékos a Fradiban folytatja pályafutását - számolt be a zöld-fehér klub hivatalos honlapján.

Fotó: fradi.hu

A hévégén már kezdődik az NB I! Itt találod beharangozónkat!

A Szombathelyi Haladás fiatal támadójának hosszú kálváriája ért tehát véget, hiszen már az elmúlt két idény során is szó volt róla, hogy eligazol a vasiaktól. Tavaly nyáron a Ferencváros már igen közel járt a csatár szerződtetéséhez, ám hiába sikerült megegyeznie a játékossal, a szombathelyi klub nem volt hajlandó alkudozni és magyar szinten igen magas vételárat szabott meg a kérőknek, ami után a fővárosiak elálltak az üzlettől.

Az utánpótlás támadó érkezésével már öt új igazolást jelentettek be a Magyar Kupa-győztes Ferencváros csapatánál, korábban Cristian Ramírez, Leandro de Almeida, Stanislav Sesták és Haraszti Zsolt szerződtetése vált biztossá.

Fogadás a végeredményre    
Ferencváros Döntetlen Zeljenicar
1.45 4.10 5.75

Thomas Doll együttese az Európa Liga selejtezőjének első fordulójában 5-2-es összesítéssel jutott tovább a holland másodosztályú Go Ahead Eagles alakulatán. A második számú európai kupasorozat kvalifikációja a héten folytatódik, a zöld-fehér együttes pedig a bosnyák Zeljeznicar gárdáját fogadja csütörtökön a Népligetben. A Fradi egyértelmű favoritja a találkozónak, hiszen a Tippmixprónál 1.45-ös szorzót kínálnak a hazai győzelemre, míg a vendégsiker közel hatszoros pénzzel kecsegtet.

[1995043] 2015-07-16 20:30:00 Ferencváros - Zeljeznicarx;