Wimbledon

Babos első Grand Slam-címét szerezheti meg

A wimbledoni torna vegyes páros döntőjében Babos és Peya a Hingis, Paes duóval csap össze a trófeáért.

Az utolsó játéknapon a legnagyobb figyelmet természetesen a férfi egyes döntője kapja, utána azonban hagyományosan a vegyes páros fináléjával ér véget a verseny, amely idén különös figyelmet kap a részünkről, hiszen Babos Timi révén magyar érdekeltség is lesz. A soproni játékos Alexander Peya oldalán jutott döntőbe, ellenfelük pedig a hetedik kiemelt Martina Hingis, Leander Paes kettőse lesz. 

Hingisék Melbourne-ben álltak össze, ahol rögtön győzniük is sikerült. A svájci klasszis mellett Paes személyében egy igazi legenda ütöget, a 42 éves indiai csak vegyes párosban 15 Grand Slam-döntőt játszott már, melyből hetet meg is nyert. Eddig még csak megszorongatni sem tudták őket, pedig igen jó duókkal találkoztak. 

Babosék három meccsüket is döntő szettben húzták be, a küzdeni tudással tehát nincs probléma. A legjobbjukra lesz szükség, amit extrákkal kell megspékelniük, ha nyerni akarnak. 

A döntő két női résztvevője egyébként egyaránt nagy formában van, Hingis szombaton Sania Mirza oldalán már bezsebelt egy újabb GS-címet. Rajta aligha fog múlni, de kemény dió lesz neki Timi, aki pazar teniszt nyújtott az elődöntőben.

Wimbledon, vegyes páros döntő - a     szorzói
Játékosok Odds Játékosok Odds
Hingis/Paes (7) 1.30 Babos/Peya (5) 3.00

A tapasztalat, a kiváló összhang és a nagy forma miatt nehéz elképzelni, hogy meglepetés szülessen, de azért leírni sem lehet a magyar-osztrák kettőst. Paes egyébként bukott már el wimbledoni vegyes páros döntőt, amelyben párjával komoly favoritnak számítottak...

Profi tenisz-tippeket szeretnél? Látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz.