Felkészülés

A Roma ellen kezd a Real Madrid

Pénteken megkezdte a felkészülését a következő szezonra a Real Madrid csapata, amely július 18. és augusztus 9. között 7 barátságos mérkőzést játszik a világ különböző pontjain.

Fotó: realmadrid.com

Hivatalosan július 10-én találkozott újra egymással a Real Madrid labdarúgócsapata, a királyi gárda játékosai első ízben edzettek az új tréner, Rafa Benítez irányítása alatt. Persze a nyári pihenőt követően fokozatosan veszik fel a munkát a játékosok, így javarészt orvosi vizsgálatokon és fizikai állapotfelmérőn vettek részt.

A spanyol bajnokságot a második helyen záró fővárosi alakulat keretében egyelőre jelentősebb változásról nem tudunk beszámolni, mindössze a brazil Danilo érkezett a csapathoz, Marcelo 2020-ig meghosszabbította szerződését, míg Khedira a Juventushoz igazolt, Iker Casillas pedig napokon belül távozhat. Természetesen mivel messze még az átigazolási szezon vége, a helyzet még bőven változhat, mindenesetre Benitez a "szokásos" kerettel vághat neki a nyári programoknak.

A Real Madrid jövő hét végén Ausztráliában, a Bajnokok Kupája elnevezésű bemutató viadalon vesz részt az As Romával és a Manchester City-vel karöltve, a találkozókat pedig közel 100 ezer néző előtt, a Melbourne krikett arénájában rendezik meg.Ezt követően a spanyol együttes Kínába utazik, ahol ugyanezen torna keretein belül az Internazionaléval és a Milannal is összecsap.

A távoli helyszíneket követően a blancók visszatérnek Európába, ahol a Bayern München invitálására részt vesznek az Audi Kupán. A müncheni tornán a házigazda bajorok mellett az angol Tottenham és a Milan kapott meghívót, így nívós ellenfelekben Németországban sem lesz hiány.

A Real Madrid nyári körútjának Norvégiában lesz vége, ahol augusztus 9-én a Valeranga csapata ellen lép majd pályára Oslóban.

Kezdés tehát július 18-án, Melbourne-ben az As Roma ellen, a Tippmixpro jóvoltából pedig már fogadhatunk is a mérkőzésre. Az olasz ezüstérmes hétfőn vágott neki az alapozásnak, így egy hét előnyben lesz a spanyol csapattal szemben, ráadásul olyan ellenfelek ellen is megmérkőzik, mint az NB II-es Gyirmót gárdája (szombat 17 óra). Ez utóbbi találkozóra az internetes irodáknál találunk szorzókat...

Fogadás a végeredményre    
Real Madrid Döntetlen Roma
1.45 3.95 5.00
[1961397] 2015-07-18 11:00:00 Real Madrid - Romax;