Real Madrid

Készen állok megküzdeni De Geával - Navas

A Costa Rica-i kapus már arra gondol, hogyan győzi le De Geát, és lesz a Real Madrid kezdő portása.

Nagyon úgy tűnik, spanyol kapuscsere van készülőben a Real Madridnál. A hírek szerint Iker Casillas napokon belül aláírhat a Portóhoz, a nagy öreget pedig Manchesterből, David De Geával pótolná Rafa Benítez mester. Ez azt is jelentheti, hogy továbbra sem Keylor Navasszal számolnak a Blancóknál első számú opcióként. A Costa Rica-i portás azonban készen áll a versenyre.

"De Gea remek kapus, kiváló képességei vannak. Nagyon jó teljesítményt nyújt Manchesterben, kiérdemelt minden tiszteletet. De én nem izgulok amiatt, hogy új riválisom érkezhet, bárki is jöjjön, felveszem vele a versenyt. Megküzdök azért, hogy valóra váltsam álmaim és én legyek a kezdő kapusa a Real Madridnak."

A 28 éves kapust tavaly augusztusban szerezte meg a Real Madrid a Levantétől 10 millió euró ellenében. Navas a 14/15-ös szezonban hat bajnoki mellett három kupameccsen és két BL-találkozón védett, melyeken összesen nyolc gólt kapott.

A Real Madrid július közepén a Champions Cupon lép pályára, ahol előbb a Roma, majd a Manchester City lesz az ellenfelük.

[1961397] 2015-07-18 11:00:00 Real Madrid - Romax;