Heti műsor

Mindhárom magyar együttes továbbjuthat

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Fradinak minden esélye megvan a továbbjutásra.

Mindhárom magyar együttesnek jó esélyei vannak a továbbjutásra

A Debrecen háromgólos előnnyel utazik Montenegróba, vagyis nem túlzás azt állítani, hogy Kondás Elemérék készülhetnek a következő körre. A     szerint a tetemes előny ellenére Loki a visszavágó toronymagas esélyese, a piros-fehérekre háromesélyben mindössze 1.85-szörös pénzért fogadhatunk.

A Ferencvárosnak már kissé nehezebb helyzetben van, de az odavágón elért 1-1-es döntetlennek köszönhetően már egy 0-0-s remi is elég a IX. kerületieknek az üdvösséghez. A hollandiai találkozó alapján a győzelemre is nagy esélye van Thomas Doll alakulatának, amire a magyar online fogadóiroda 1.60-szoros pénzt kínál. Az egyedüli tény, ami a hazaiak ellen szól, az nem más, minthogy zártkapus lesz a találkozó.

A három magyar együttes közül egyértelműen az MTK van a legnehezebb helyzetben. László Csaba gárdáját a Vojvodina Budapesten is lefocizta, igaz, egy gólnélküli remire így is jók voltak Torghelle Sándorék. Mindez pedig már azt jelenti, hogy egy "gólos döntetlen" is elegendő lehet a kék-fehérek számára a továbbjutás kiharcolásához. Azonban ezt, hogy elérje az MTK, óriási formajavuláson kell átesni. A szerbekre 2.10-szeres, míg a magyarokra 3.05-szörös pénzért fogadhatunk a    -n.

A bukik szerint Serena Williams a legesélyesebb a női egyes mezőnyében a végső győzelemre.

Győzteseket hirdetnek Wimbledonban

Vasárnap már véget is ér az idei harmadik Grand Slam viadal, nevezetesen a wimbledoni torna, vagyis a héten minden számban győztest hirdetnek. Az elmúlt héthez hasonlóan ezen a héten is minden játéknap előtt felvezetővel, tippekkel, ötletekkel jelentkezik a hatharom.com

Ami a sportfogadás részét érinti a tornának, férfi egyesben továbbra is Novak Djokovics, míg a nőknél még mindig Serena Williams számít a favoritnak, a szerbre 2.10-szeres, míg az amerikai versenyzőre 2.05-szörös pénzért fogadhatunk a    -n, hogy megnyerni az angol tenisz-bajnokságot

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten - a fent felsoroltakon kívül - a BL-selejtezőkre, a további Európa Liga párharcokra, az edzőmérkőzésekre, továbbá a hétfőn kezdődő U19-es Eb-re lesz érdemes figyelni. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető mérkőzéseket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a LOGIBET.COM-on, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és a LOGIBET.COM-mal tartani, hiszen, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!