Sportfogadás

Itt a hétvégi tuti!

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői ezen a hétvégén is összeállították a tuti szelvényt, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Németország-Anglia (női vb)
Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 3,5 felett
Odds:
2.35 @ Tippmixpro

A nagyobb tornákon a harmadik helyért vívandó csatát már nem igazán szokták komolyan venni a felek, így nem ritka, hogy gólzáporba fullad a bronzmérkőzés. Véleményünk szerint ez a Németország-Anglia női világbajnoki harmadik helyért vívandó találkozón sem lesz másként. Főleg, ha a felek tornán nyújtott agresszív támadójáték és könnyedén megzavarható védekezését, illetve a gárdák utóbbi időben egymás ellen lejátszott találkozóit vesszük alapul.

Videoton-Ferencváros
Tipp: Ferencváros vagy döntetlen
Odds:
1.63 @ Tippmixpro

A Fradi ma Magyarország legjobb csapata ez nem lehet kérdés. Hosszú a kispad, változás nem sok volt tavalyhoz képest, így a Vidi ellen esélyesebbek még idegenben is. Év végén a kupadöntőben 4-0-ra, a bajnokságban 2-0-ra ütötte a Vidit a Fradi. Ami miatt viszont favorit a Vidi az a hétközi  EL, amire vélhetően rá akar pihentetni pár játékost, így nem a legjobbak játszanak majd. De van olyan bő ez a Fradi, hogy ne kapjon ki a rendes játékidőben. A cserék is erős játékosok és az összeszokatlan Vidi ellen ez elég lehet. A Viditől elment Nikolic, Sándor, Calatayud is. Három poszton három alapember, a pótlásnak pedig kell idő, míg beér. X2-ben jó lehet ez a meccs.

[1979256] 2015-07-05 20:15:00 Videoton - Ferencvárosx;

Gael Monfils-Gilles Simon
Tipp: Gilles Simon
Odds:
 1.80 @ Tippmixpro

Egyik játékosnak sem éppenséggel a kedvenc borítása a fű, ami látszik is eredményeikből. Gilles Simon azonban legalább a harmadik körig rendre eljut Wimbledonban, sőt egy ízben már a negyedik fordulóban is játszott, Gael Monfils viszont karrierje során egyszer sem élt meg három fordulót ezen a Grand Slam-tornán. Mindkét franciának viszonylag jó éve van, nagy neveket vertek meg idén, így úgy vélem, leginkább abból érdemes kiindulni, hogy Simon az egymás elleni hat meccsükből ötöt is meg tudott nyerni, a legutóbbit éppen egy 250-es torna döntőjében. Marseille-ben. Szoros meccs lesz, de füvön Simont jobbnak tartom.

A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Szombat 22:00 Németország-Anglia A mérkőzés góljai 3,5 felett 2.35 @ TippmixPro
Vasárnap 20:15 INFO Videoton-Ferencváros Ferencváros vagy döntetlen 1.63 @ TippmixPro
Szombat 18:00 Gael Monfils-Gilles Simon Gilles Simon 1.80 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 6,89